🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 36% slevu s kódem PODLAHA15.

Boulevard běhouny

Kobercové běhouny Boulevard jsou dokonalé doplňky pro každou domácnost. S jejich elegantním designem a odolnými materiály se stanou nepostradatelnými prvky ve vašem interiéru. Tyto běhouny jsou navrženy tak, aby vydržely i vyšší zátěž, což je činí ideální volbou pro každý prostor, kde se pravidelně pohybujete. Hlavním rysem je smyčkový vlas vyrobený ze 100% polypropylenu. Tento materiál je známý svou odolností a snadnou údržbou. Díky němu budou běhouny odolávat opotřebení a zároveň se budou snadno čistit. Spodní strana je opatřená gumou, což zaručuje, že budou bezpečně na svém místě a nebudou klouzat po podlaze. To je zejména důležité tam, kde je vyšší provoz, jako například v chodbách, předsíních nebo kuchyních. Všechny strany pečlivě obšity, což dodává na eleganci a trvanlivosti. Buďte pyšní na svůj domov a přidejte do něj tyto krásné a praktické kobercové běhouny Boulevard. Vaše podlaha si ho zaslouží.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka běhounu
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
309 310
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
1 produkt
Zobrazuje se 1 – 1 z 1 položky
Kobercové běhouny Boulevard jsou dokonalé doplňky pro každou domácnost. S jejich elegantním designem a odolnými materiály se stanou nepostradatelnými prvky ve vašem interiéru. Tyto běhouny jsou navrženy tak, aby vydržely i vyšší zátěž, což je činí ideální volbou pro každý prostor, kde se pravidelně pohybujete. Hlavním rysem je smyčkový vlas vyrobený ze 100% polypropylenu. Tento materiál je známý svou odolností a snadnou údržbou. Díky němu budou běhouny odolávat opotřebení a zároveň se budou snadno čistit. Spodní strana je opatřená gumou, což zaručuje, že budou bezpečně na svém místě a nebudou klouzat po podlaze. To je zejména důležité tam, kde je vyšší provoz, jako například v chodbách, předsíních nebo kuchyních. Všechny strany pečlivě obšity, což dodává na eleganci a trvanlivosti.

Buďte pyšní na svůj domov a přidejte do něj tyto krásné a praktické kobercové běhouny Boulevard. Vaše podlaha si ho zaslouží.