🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Trávy nejvyšší kvality

Nejvyšší kvalita umělé trávy je obvykle spojena s několika klíčovými vlastnostmi, které zahrnují odolnost, přirozený vzhled, pohodlí a dlouhou životnost. Při hledání trávy nejvyšší kvality je dobré věnovat pozornost následujícím charakteristikám, například materiály vláken, které jsou navrženy tak, aby napodobovaly vzhled a texturu přirozené trávy. Kvalitní umělá tráva je vyrobena z odolných a vysoce kvalitních materiálů, jako jsou polyetylen nebo polypropylen. Tyto jsou odolné vůči povětrnostním podmínkám, UV záření a opotřebení. Když vybíráte umělou trávu, je několik faktorů, na které byste se měli zaměřit, aby výsledek byl co nejrealističtější.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Cena za m2
599 999
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
2 produkty
Zobrazují se 1 – 2 z 2 položek
Trávy nejvyšší kvality jsou obvykle vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů a jsou navrženy s ohledem na dlouhodobou odolnost a estetiku. Tráva nejvyšší kvality má obvykle vyšší hustotu vláken, což jí poskytuje přirozenější vzhled a pocit a je vyrobena z vysoce odolných materiálů, které odolávají opotřebení, UV záření, vlhkosti a změnám teploty. Kvalitní umělá tráva je navržena tak, aby odolala vyblednutí a změnám barev pod vlivem slunečního záření. Vlákna trávy nejvyšší kvality jsou navržena tak, aby co nejvěrněji napodobovala přírodní trávu, s různými odstíny zelené. Navzdory své vysoké kvalitě by měla být tráva snadno instalovatelná a vyžadovat minimální údržbu. Kvalitní umělá tráva může být investicí, která přinese dlouhodobé uspokojení a estetiku pro Váš venkovní prostor. Při výběru trávy nejvyšší kvality je důležité provést důkladné porovnání vlastností a recenzí, abyste si vybrali variantu, která nejlépe vyhovuje Vašim potřebám a preferencím.

Související články z blogu:

Jak vybrat umělou trávu?

Jak vybrat umělou trávu?

Jasný stručný a výstižný návod, jak správně vybrat umělou trávu.
Číst více
NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Číst více
INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

Kde všude lze použít travní koberec? Díky snadné údržbě nabízí neomezené možnosti. Podívejte se na ukázky instalace umělé trávy.
Číst více