🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.
Dřevěné podlahy typu "click" jsou moderním typem dřevěných podlah, které se vyznačují jednoduchým systémem instalace nazývaným "klikací" (click). Tento systém umožňuje snadnou a rychlou instalaci podlahových desek bez potřeby použití lepidla nebo hřebíků. Díky klikacímu systému lze dřevěné podlahy click pokládat rychle a efektivně, což je ideální pro projekty, které vyžadují rychlou realizaci. Dřevěné podlahy click jsou k dispozici v různých druzích dřeva, povrchových úpravách a vzorech.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Povrchová úprava
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
1259 2680
Určení dle místnosti
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
22 produktů
Zobrazují se 1 – 22 z 22 položek
Dřevěné podlahy click jsou oblíbenou volbou pro domácnosti i komerční prostory díky své snadné instalaci, odolnosti a estetickým vlastnostem. Při výběru je důležité zvážit kvalitu materiálu, tloušťku desek a design, který nejlépe ladí s interiérem. Klikací systém podlah umožňuje snadnou instalaci i pro ty, kteří nemají zkušenosti s pokládkou podlah. Desky se jednoduše kliknou do sebe a vytvoří pevný spoj, který je stabilní a odolný. Dřevěné podlahy click jsou k dispozici v různých druzích dřeva, povrchových úpravách a vzorech, což umožňuje výběr podlahy odpovídající konkrétním designovým preferencím a požadavkům na styl.