🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Hand Carved koberce

Koberce značky Flair Rug řady Hand Carved jsou vyrobeny ze 100% polypropylenu. Pochlubit se mohou velmi pěkným vzorem, který obohatí Váš interiér. Celá řada má krátký vlas 12 mm. Díky tomu jsou všechny koberce velmi snadné na údržbu. Ocení to především rodiny s domácími mazlíčky nebo malými dětmi. Vybírat můžete z různých barevných kombinací i rozměrů.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
1299 1999
Možnost vzorků
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
9 produktů
Zobrazují se 1 – 9 z 9 položek
Kolekce kusových koberců Hand Carved od značky Flair Rug je skutečnou lahůdkou pro milovníky elegantního a výjimečného designu. Tyto koberce se mohou pochlubit pečlivě vytvořeným vzorem, který dodá vašemu interiéru osobitý šarm. Vyrobené ze 100% polypropylenu, nabízejí koberce Hand Carved nejen vynikající odolnost, ale také snadnou údržbu. S jejich krátkým vlasem o délce 12 mm se zbavíte starostí spojených s čištěním a udržováním. Rodiny s domácími mazlíčky či malými dětmi ocení jejich praktičnost a odolnost vůči běžným každodenním vlivům. K dispozici jsou v široké škále barevných kombinací a různých rozměrech, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe zapadne do vašeho prostoru. Dopřejte si kusový koberec z kolekce Hand Carved a vytvořte si s ním jedinečnou atmosféru a styl ve svém domově.