🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátové podlahy Click

Laminátové podlahy typu "click" jsou populárním typem podlahové krytiny, která se vyznačuje jednoduchou a rychlou instalací pomocí systému kliknutí. Tento typ laminátových podlah má speciální mechanismus spojování, který umožňuje jednotlivým panelům zapadnout do sebe bez použití lepidla nebo hřebíků. Instalace laminátových podlah typu "click" je velmi jednoduchá. Panely se jednoduše umístí vedle sebe a pomocí systému kliknutí se zacvaknou do sebe. Stejně jako u jiných typů i laminátové podlahy typu "click" jsou k dispozici v široké škále designů, vzorů a povrchových úprav, včetně imitací dřeva, kamene a dlaždic. Laminátové podlahy typu "click" jsou obvykle cenově dostupné a poskytují dobrou hodnotu za investované prostředky.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
371 539
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
58 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 58 položek
Laminátové podlahy typu "Click" jsou speciálním typem laminátové podlahy, který je instalován pomocí technologie klikacího systému. Tento systém umožňuje jednotlivým panelům podlahy snadno zapadnout do sebe bez použití lepidla nebo jiných fixačních prostředků. Hlavní výhodou laminátových podlah typu "Click" je jednoduchá instalace. Díky klikacímu systému lze jednotlivé panely snadno spojit bez potřeby speciálního nářadí. To umožňuje rychlou a snadnou renovaci podlahy. Klikací systém zajišťuje pevné spojení mezi panely podlahy, což vytváří stabilní a odolnou podlahovou krytinu. Panely jsou pevně spojeny a nedochází k posunu nebo pohybům. Laminátové podlahy typu "click" jsou snadno udržovatelné. Stačí je pravidelně vysávat, otírat vlhkým hadříkem a občas je setřít čistícím prostředkem pro podlahy.  Stejně jako u jiných typů laminátových podlah, i laminátové podlahy typu "click" jsou k dispozici v široké škále designů, vzorů a povrchových úprav, včetně imitací dřeva, kamene a dlaždic.

Související články z blogu:

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitva podlažních titánů

Laminátové podlahy vs. vinylové podlahy: bitva podlažních titánů

Ty nekonečné rozhovory o tom, jakou zvolit. Ale nestrachujte se, milí čtenáři, dnes se ponoříme do vod nekonečného moře podlahových možností vysvětlíme si rozdíly mezi laminátovými a vinylovými podlahami.
Číst více