🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Odolné umělé trávy

Zde jsme pro Vás vybrali ty nejodolnější umělé trávyOdolnost umělé trávy je klíčovým faktorem pro zajištění dlouhé životnosti a estetického vzhledu. Když vybíráte odolnou umělou trávu, měli byste vzít v úvahu několik faktorů, například materiál vláken. Kvalitní umělá tráva je vyrobena z odolných materiálů, jako jsou polyetylen nebo polypropylen. Tyto polymery jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, UV záření a opotřebení. Umělá tráva má různé odstíny zelené, aby co nejlépe imitovala přirozený vzhled trávy. Moderní varianty umělé trávy často obsahují kombinaci světlých a tmavých odstínů pro větší realismus. Existuje několik speciálních typů umělých trávníků, které jsou navrženy s ohledem na konkrétní potřeby nebo prostředí.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Cena za m2
449 999
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
3 produkty
Zobrazují se 1 – 3 z 3 položek
Odolné umělé trávy jsou vhodné pro prostředí, kde je vyšší míra opotřebení nebo náročnější podmínky. Tyto druhy umělé trávy jsou obvykle navrženy s ohledem na vyšší odolnost vůči opotřebení, poškrábání, UV záření a vlhkosti. Vysoce kvalitní odolné umělé trávy často používají vysoce odolné materiály, jako je polypropylen, který je odolný vůči opotřebení a ztrátě barvy pod vlivem slunečního záření. Tráva s hrubšími vlákny nebo s větší hustotou má tendenci být odolnější proti opotřebení a poškrábání. Tráva s pevněji upevněnými vlákny bude obvykle odolnější vůči trhání nebo opotřebení. Odolné umělé trávy mají často pevnější a odolnější základový materiál, který zajišťuje dlouhou životnost a stabilitu. Při výběru odolné umělé trávy je důležité zvážit prostředí, ve kterém bude instalována, a úroveň očekávaného opotřebení. Investice do kvalitní a odolné umělé trávy může dlouhodobě ušetřit čas a peníze v důsledku nižší potřeby údržby a výměny.

Související články z blogu:

Jak vybrat umělou trávu?

Jak vybrat umělou trávu?

Jasný stručný a výstižný návod, jak správně vybrat umělou trávu.
Číst více
NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Číst více
INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

Kde všude lze použít travní koberec? Díky snadné údržbě nabízí neomezené možnosti. Podívejte se na ukázky instalace umělé trávy.
Číst více