🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Speciální trávy

Speciální trávy jsou typem umělé trávy, které jsou navrženy s ohledem na konkrétní potřeby a použití. Existuje několik druhů speciálních trav, z nichž každý má své vlastní vlastnosti a využití. Speciální typ umělé trávy je navržen speciálně pro sportovní povrchy, jako jsou fotbalová hřiště, tenisové kurty, golfové greeny. Umělá tráva pro terasy či balkony a pod bazény je navržena tak, aby poskytovala příjemný a estetický povrch pro venkovní prostory. Tato tráva je odolná vůči povětrnostním podmínkám a snadno se udržuje. Každý typ trávy má své vlastní vlastnosti a využití, a je důležité vybrat ten správný typ trávy podle konkrétních potřeb a požadavků.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Cena za m2
189 549
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
7 produktů
Zobrazují se 1 – 7 z 7 položek
Na našem e-shopu nabízíme také široký výběr speciálních umělých trav, které jsou navrženy pro konkrétní použití nebo specifické potřeby zákazníků. Tyto speciální trávy mají různé vlastnosti a výhody. Sportovní trávy jsou odolné a poskytují vhodný povrch pro sportovní aktivity, jsou speciálně navrženy pro fotbalová hřiště, tenisové kurty a golfového greenu. Umělá tráva pro terasy a balkony či pod bazény je navržena tak, aby poskytovala příjemný a estetický povrch pro venkovní prostory. Tato tráva je odolná vůči povětrnostním podmínkám a snadno se udržuje. Některé speciální trávy obsahují antibakteriální ochranu, která pomáhá minimalizovat růst bakterií a plísní, což je užitečné pro prostředí s vysokou vlhkostí nebo v prostředí, kde je vysoká frekvence používání. Každý druh speciální umělé trávy má své vlastní specifické vlastnosti a použití. Při výběru speciální trávy je důležité zvážit požadavky na prostředí, účel a požadované vlastnosti, abyste vybrali tu správnou variantu pro Vaše potřeby.

Související články z blogu:

Jak vybrat umělou trávu?

Jak vybrat umělou trávu?

Jasný stručný a výstižný návod, jak správně vybrat umělou trávu.
Číst více
NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Číst více
INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

Kde všude lze použít travní koberec? Díky snadné údržbě nabízí neomezené možnosti. Podívejte se na ukázky instalace umělé trávy.
Číst více