🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Geotextilie pod umělé trávy

Černé geotextilie jsou klíčovým prvkem při pokládce umělé trávy na měkký podklad. Při instalaci se geotextilie pečlivě roztáhne přímo na zem, aby pokryla celou plochu. Jejím hlavním účelem je vytvořit ochrannou vrstvu mezi umělou trávou a podložím, čímž minimalizuje tření mezi trávou a zeminou. Tímto způsobem se zabezpečí, že umělá tráva bude mít delší životnost a její spodní vrstva nebude vystavena nadměrnému zatížení. Černá barva geotextilie navíc přispívá k estetickému vzhledu, který harmonicky ladí s okolní krajinou.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Cena za m2
29 409
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
2 produkty
Zobrazují se 1 – 2 z 2 položek
Geotextilie také zajišťuje ochranu proti erozi a potlačuje růst plevelů. Tato praktická vrstva umožňuje volný průchod vlhkosti, což je důležité pro udržení zdravého a odvodněného povrchu. S její pomocí si můžete užívat krásný trávník s umělou trávou, který bude odolávat intenzivnímu používání bez ohledu na podmínky. Geotextilie je tedy nejen důležitou součástí instalace umělé trávy, ale také klíčovým faktorem pro udržení jeho kvality a vzhledu v průběhu času.

Související články z blogu:

Jak vybrat umělou trávu?

Jak vybrat umělou trávu?

Jasný stručný a výstižný návod, jak správně vybrat umělou trávu.
Číst více
NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

NÁVOD: Jak položit umělý trávník?

Máme zde rady, jak celou akci s travním kobercem zvládnout s vlastní pomocí. Stačí šikovné ruce, trocha odvahy a předzahrádka nebo plácek za domem se budou zelenat v cuku letu.
Číst více
INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

INSPIRUJTE SE: Podívejte se na využití umělé trávy

Kde všude lze použít travní koberec? Díky snadné údržbě nabízí neomezené možnosti. Podívejte se na ukázky instalace umělé trávy.
Číst více