🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Lišty k podlahám - SLK50

Podlahové soklové lišty SLK50 značky Döllken představují vynikající řešení pro dokonalé dokončení podlahy. Tyto kvalitní obvodové lišty jsou speciálně navrženy pro ochranu a estetické zakončení plovoucích podlah či lina. S jejich elegantním designem a širokou paletou barev se snadno sladí s různými typy interiérů. Döllken lišty SLK50 jsou vyrobeny z vysoce kvalitního PVC materiálu, který je odolný vůči poškrábání, otěru a vlhkosti, což zajišťuje jejich dlouhou životnost.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Lišty (délka, výška, šířka)
Více... Méně
Cena
41 139
Možnost vzorků
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
90 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 90 položek
Döllken SLK50 je synonymem pro prvotřídní PVC soklové lišty, které dodají vašim podlahám dokonalý závěr. Tyto vysoce kvalitní podlahové lišty na lino/linoleum/vinyl/laminát nabízejí nejen estetický prvek, ale také funkčnost a odolnost. Díky svému preciznímu provedení a jednoduchému montážnímu systému poskytují snadnou instalaci a pevné spojení s podlahou. S dostupností v různých variantách a barevných provedeních se SLK50 stává ideální volbou pro každý interiér, který si přeje dokonalé zakončení a ochranu plovoucí podlahy.