🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Ochranné podložky pod židle na koberec nebo podlahu

Ochranné podložky pod židle na koberec nebo podlahu jsou nezbytným doplňkem každého pracovního prostoru. Bez ohledu na to, zda se jedná o pevnou podlahu nebo koberec, tyto podložky poskytují dokonalou ochranu proti poškrábání a opotřebení. Ochranné podložky SMARTMATT-H jsou vyrobeny z velmi odolného a ekologicky nezávadného polykarbonátu. ALADINOVA ochranná podložka pod židli je vyrobená v České republice z recyklovaných PET láhví.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
893 1499
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
3 produkty
Zobrazují se 1 – 3 z 3 položek

U nás si můžete vybrat ze 2 druhů ochranných podložek pod židle: SMARTMATT-H a ALADINOVU. Oba druhy nabízíme jak ve variantě na koberce, tak ve variantě na pevné hladké podlahy. Bez ohledu na typ povrchu, který potřebujete chránit, tyto podložky poskytují spolehlivou ochranu.

Zahoďte všechny starosti ohledně škrábanců, vrypů a otlaků způsobených kolečky kancelářské židle. Nehledě na to, kterou naši podložku si vyberete, každá ochrání vaší podlahu a koberec pod kancelářskou židlí..

Zvolte kvalitní ochranu pro Vaši podlahu a koberec s našimi ochrannými podložkami pod židle. Buďte klidní a pohodlně se pohybujte ve svém pracovním prostoru, aniž byste si museli dělat starosti o nechtěném poškození podlahy či koberce.