🍀 Posečte ceny umělých trav s kódem TRAVA10. Výprodej trav a slevy až 28 %.

Podlahový přechodový profil Multi

Podlahové přechodové profily SPC RIGID od značky Egibi Floors jsou vyrobeny tak, aby se dokonale sladil se stejnojmennou vinylovou podlahou značky Canadian Design. To zajistí dokonalý estetický přechod mezi danou podlahou a podlahou jiného typu. Už není třeba vytvářet nevzhledný přechod jiného materiálu, vzoru, barvy či jiného designu. Přechodové profily SPC RIGID od Egibi Floors jsou navrženy tak, aby odpovídaly kvalitě a výkonu podlahy. Bude mít podobnou odolnost vůči opotřebení, vlhkosti a dalším fyzickým vlivům jako Egibi podlaha. To zajišťuje, že přechodové profily budou spolehlivě plnit svou funkci a poskytnou dlouhotrvající estetický vzhled.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Cena za m2
319 320
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
10 produktů
Zobrazují se 1 – 10 z 10 položek
Podlahové přechodové profily SPC RIGID od značky Egibi Floors jsou vyrobeny tak, aby se dokonale sladil se stejnojmennou vinylovou podlahou značky Canadian Design. To zajistí dokonalý estetický přechod mezi danou podlahou a podlahou jiného typu. Už není třeba vytvářet nevzhledný přechod jiného materiálu, vzoru, barvy či jiného designu. Přechodové profily SPC RIGID od Egibi Floors jsou navrženy tak, aby odpovídaly kvalitě a výkonu podlahy. Bude mít podobnou odolnost vůči opotřebení, vlhkosti a dalším fyzickým vlivům jako Egibi podlaha. To zajišťuje, že přechodové profily budou spolehlivě plnit svou funkci a poskytnou dlouhotrvající estetický vzhled.