🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý

  • Tyčový s flexibilním kloubem
Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý

Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý

Tyčový vysavač ETA Sonar Aqua Plus 3232 se stane neodmyslitelným členem Vaší domácnosti. Tenhle parťák Vás totiž nenechá ve štychu, ať už budete mít na programu vysávání nebo vytírání. Vaší domácnosti tak zajistí důkladný a dokonalý úklid, a to s Vaší minimální asistencí. Díky širokému příslušenství si tento tyčový vysavač poradí s každou nečistotou. Inteligentní systém SMART DUST SENZOR automaticky reguluje sací výkon podle uklízeného povrchu a míry znečištění.   Více informací

Více informací

Možné důvody proč tento produkt již nelze koupit:

  • Výroba již byla ukončena výrobcem
    V tomto případě bohužel není jiná možnost, než si vybrat nějaký náhradní produkt.
  • Jednalo se o slevovou akci a došlo k vyprodání.
    V tomto případě by produkt v názvu měl mít uvedeno "AKCE" a je pravděpodobné, že ho stále lze koupit, ale již ne v takové slevě. Zkuste jméno produktu zadat do vyhledávání, a měl by se najít.
  • Jedná se o dočasný, ale spíše delší výpadek ve výrobě.
    V tomto případě bude produkt opět naskladněn, ale pravděpodobně až v horizontu týdnů až měsíců. Tato varianta je ale spíše nepravděpodobná – děje se to pouze u minima produktů.

Zeptejte se nás na chatu na doporučení nebo alternativy.
Pro náročné
ETA Značka:
ETA
Doprava zdarma
do ČR a SR na všechny objednávky
Vrácení zdarma včetně dopravy
Nevyhovuje barva? Zboží můžete bezdůvodně vrátit až do roka od odeslání.
Záruka na 3 roky zdarma
Našim produktům plně věříme a tady je důkaz.
Garance nejnižší ceny
Pokud do 60 dnů od nákupu uvidíte zakoupené zboží na našem webu levněji, vrátíme Vám rozdíl.
Další ALL INCLUSIVE výhody ZDARMA

Aladin by se pro Vás doslova rozkrájel:

  • Koberce na míru v libovolném rozměru
  • Zdarma vizualizace ve Vaší místnosti
  • Bytový rádce + inspirační koutek
  • Slevy na další nákup
  • Za koberec můžete zaplatit až si ho vyzkoušíte
  • Prvotřídní zákaznická podpora
  • Příslušenství

    Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý
    Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý Tyčový vysavač Sonar Aqua Plus 3232 90000 modrý


    Popis produktu

    Tyčový vysavač ETA Sonar Aqua Plus 3232 se stane neodmyslitelným členem Vaší domácnosti. Tenhle parťák Vás totiž nenechá ve štychu, ať už budete mít na programu vysávání nebo vytírání. Vaší domácnosti tak zajistí důkladný a dokonalý úklid, a to s Vaší minimální asistencí.


    Jedná se o skvělého pomocníka do každé domácnosti, který Vám pomůže se správnou péčí o koberec, aby vypadal pořád skvěle.

    Jeho vysoký výkon zajišťuje digitální motor, díky kterému si můžete užívat silný sací výkon (až 125 W) po celou dobu úklidu. Na výběr máte ze 6 úrovní. Vyšší výkon je ideální pro vysávání koberců a více znečištěných ploch. Pro běžný úklid parket či jiných tvrdých podlah pak postačí nižší výkon. Pokud si ale s výběrem intenzity sacího výkonu nechcete dělat starosti, jistě oceníte unikátní technologii SMART DUST SENZOR, která automaticky přizpůsobí sací výkon aktuálnímu znečištění podlahy. Vysavač ETA Sonar Aqua Plus 3232 sám zvýší intenzitu, když narazí na větší množství nečistot a po jejich vysátí ji opět sníží. Tato funkce nejen zajistí důkladný a pohodlný úklid, ale zároveň optimalizuje spotřebu energie a šetří baterii. Výkonný digitální motor také prodlužuje životnost vysavače, takže s ním můžete uzavřít dlouhodobé přátelství.



    Předností tyčového vysavače ETA Sonar Aqua Plus 3232 je snadná manipulace. Váží pouhé 3 kg, takže s ním můžete při úklidu i tancovat a nemusíte se navíc bát, že se při tom zamotáte do kabelů. Jednoduše ho popadněte, dovezte na znečištěné místo a vysávejte rychle a přesně tam, kde je to potřeba. Díky flexibilnímu kloubu se snadno dostanete i do hůře přístupných míst a vysajete i schované nečistoty. Prach a špína poputují do prachové nádoby o objemu 0,5 l. O účinnou filtraci se pak postarají 2 kvalitní HEPA filtry, které posbírají i ty nejmenší částečky prachu a nečistot. Uklízet můžete až 25 minut a pokud Vám to nestačí, vyměňte akumulátor a jízda může pokračovat. O stavu baterie, stejně jako o výkonu, Vás informuje přehledný LED displej. Opětovné nabití baterie trvá 4–6 hodin. To Vás však nijak nemusí omezovat, protože si můžete dokoupit náhradní baterie a střídat jednu za druhou, dokud nebude hotovo.



    Tyčový vysavač má ve výbavě mnoho nástavců, které zajistí dokonalý úklid všech povrchů i méně přístupných míst. Pojďme si je představit!


    V první řadě se seznamte s praktickou ruční jednotkou, kterou jedním cvaknutím vyjmete z tyčového vysavače. Hodí se zejména při úklidu hůře přístupných míst, čalounění, nábytku nebo interiéru auta. Podle potřeby na ni nasadíte nástavec, který je pro danou činnost nejvhodnější.


    Základním pomocníkem je velký rotační kartáč, který je speciálně určen pro vysávání koberců s nízkým vlasem, parket a tvrdých podlah. Jemný kartáček je velmi šetrný a nemusíte se tak bát, že podlahu poškrábáte.


    Další možností je malý elektrický turbokartáč, který je jako stvořený pro vysávání čalounění. Efektivně sbírá vlasy a chlupy domácích mazlíčků z každého gauče, křesla či postele.


    Praktickým pomocníkem je extra dlouhá štěrbinová hubice SOFT TOUCH, která vám pomůže s vysáváním úzkých a těžko přístupných míst. Snadno tak uklidíte za nábytkem nebo na vyšších policích. Speciální SOFT TOUCH povrch je přilnavý a neklouže.


    Hned dvojitou pomoc nabízí kartáček 2v1 s polštářovou hubicí. Jemný kartáček je ideální pro šetrné odstranění prachu a pavučin např. na zdech či obrazech, polštářová hubice pak skvěle vysává čalounění i měkké polštáře. Nástavec má nastavitelnou délku podle Vaší potřeby.


    Neopomenutelným doplňkem je nástavec na mopování, který jednoduše naplníte vodou, navlhčíte mopovací textilii a za pár minut máte uklizeno. Můžete buď vysávat a vytírat jedním tahem, nebo vytírat bez vysávání. Mopovací textilie je součástí balení a můžete ji pohodlně prát v pračce.


    Součástí balení je i praktický držák na zeď s integrovanou funkcí nabíjení, kam vysavač po dokončení úklidu můžete odložit. Žádné otravné zapojování nabíjecích kabelů se ale nekoná. Vysavač stačí zaháknout do nástěnného úchytu a nabíjení začne automaticky. Vysavač tak bude vždy připraven na další kolo úklidu.

    Výhodou vysavače ETA Sonar Aqua Plus 3232 je i snadné čištění. Pravidelnou údržbou nejen zachováte vysokou účinnost vysávání, ale vysavač Vám také bude sloužit mnohem déle. Při čištění turbokartáčů a podlahových hubic odstraňte namotané nečistoty, případně vlasy a zvířecí chlupy. Výstupní HEPA filtr, který se nachází v zadní části ruční jednotky, jemně vyklepejte nebo vyfoukejte. Nezapomínejte ani na vstupní HEPA filtr, který chrání motor vysavače a má vliv na jeho výkon a životnost. Po vysypání nádobky na prach vyjměte separátor a následně i vstupní HEPA filtr. Všechny součásti očistěte od prachu a jemně vyklepejte.

    Pokud je Váš koberec silně znečištěn a ani pravidelné vysávání nepomáhá, můžete si z naší nabídky vybrat různé čistící prostředky, které jsme pro Vás otestovali, nebo svůj koberec vložit do Aladinových rukou a on Vám ho profesionálně vyčistí.

    Speciální vlastnosti Kompatibilní s robotickým vysavačem

    Tento koberec jistě potěší ty, kteří mají doma rádi pořádek, ale úklid už nepatří mezi jejich oblíbené činnosti. O údržbu tohoto krasavce se totiž nemusíte starat vy, protože je díky nižšímu profilu kompatibilní s robotickým vysavačem. Ten na něj jednoduše najede a vysaje ho a vy mezitím můžete v klidu sedět na pohovce a kontrolovat ho, jestli to dělá dobře.

    Třída kvality Pro náročné

    Výrobek prémiové kvality vyrobený z prvotřídních materiálů se zaměřením na detail. Cena je možná trochu vyšší, ale na oplátku můžete očekávat skutečně kvalitní výrobek, který vám pravděpodobně vydrží po mnoho let. Ale nejde jen o výdrž. Na tomto produktu je na první pohled vidět, že nebyl utkán horkou jehlou, ale výrobce si na něm dal opravdu záležet. My bychom za něj dali ruku do ohně.

    Ke stažení

    Recenze

    Recenze produktu

    Hodnocení do 15. 12. 2022 mohla být přidána i neregistrovanými uživateli. Hodnocení od 16. 12. 2022 jsou ověřená, přidaná pouze registrovanými uživateli a nejsou moderovaná.



    Pro přidání recenze se prosím přihlaste

    To nám nově ukládá zákon, aby recenze byly autentické.

    Zapomenuli jste heslo?

    Zaregistrovat se


    Informace o výrobci ETA:

    ETA

    ETA je česká firma vyrábějící elektrické spotřebiče již od roku 1943. Zaměřuje se na pomocníky v domácnosti, jako jsou vysavače, žehličky, ledničky nebo spotřebiče do kuchyně. V současné době společnost ETA provozuje 25 prodejen a v portfoliu má 240 výrobků.

    Zobrazit všechny produkty od výrobce ETA

    Parametry

    Tip: Všechny základní pojmy a jejich vysvětlení naleznete v našem slovníku koberců a podlah.

    Využití Vnitřní
    Speciální vlastnosti Kompatibilní s robotickým vysavačem
    Další vlastnosti Snadná údržba
    Země původu Česká republika  
    Hlučnost vysavače 82 dB
    Objem prachového sáčku nebo nádoby 0,5 l
    Typ filtrace bezsáčkový
    Šířka produktu 25 cm
    Výška produktu 118,5 cm
    Hloubka produktu 25 cm
    Hmotnost vysavače 5,01 kg
    Doba provozu na jedno nabití až 25 minut
    Doba nabíjení 4–6 hodin
    Třída kvality Pro náročné
    Značka ETA
    Záruka 2 roky
    5 let po registraci na webu www.eta.cz
    Doprava Doprava zdarma k Vám i zpět
    Typ produktu Doplňky, služby
    Barva Modrá
    Černá
    Aladinův tip
    Co na to říká expert Aladin?
    A pak že úklid nemůže být zábava.

    Máte k produktu dotaz?

    Ptejte se, jsme rádi k dispozici :)

    Zákaznická podpora k dispozici
    Monika Jodlová
    Zákaznický blahotvůrce,
    Aladinův pomocník
    +420 277 000 178
    Po - Pá: 9 - 18h, So: 9 - 13h
    Položit dotaz k produktu
    Otevře chat (přes celou obrazovku)
    Podrobný kontakt

    Tip: Nechte si zdarma poradit od profesionální designérky

    Napište nám Vaši přibližnou představu a naše profesionální designérka Vám zdarma doporučí koberec nebo podlahu přesně pro Vaše potřeby. Nejenže navrhne správnou podlahovou krytinu z hlediska funkčnosti, ale také doporučí ten správný design koberce či dekor podlahy dle posledních bytových trendů.




    Přidat více příloh Přidat další obrázek

    Přiložení obrázku není povinné, ale pro získání lepší představy to určitě doporučujeme.


    Uveďte ideálně místnost, do které koberec vybíráte, zda se jedná o kusový koberec, metrážový nebo podlahu, preferenci barvy a přibližný rozměr. Vše ostatní již nechte na naší designérce.


    Více informací o tom, jak zpracováváme osobní údaje najdete v našich Zásadách zpracování osobních údajů.

    Nejste si jisti? Ptejte se designérky:
    designer@mujkoberec.cz


    Pavla Tvrdíková
    Profesionální designérka
    Znáte z TV Prima (Mistři dílny)
    Více o Pavle

    Pokud preferujete telefonickou konzultaci, bude se Vám ráda věnovat naše zákaznická podpora: +420 277 000 178


    Ostatní výrobky ve stejné kategorii: Vysavače (3)