🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Vysavače

Proč Aladin prodává vysavače ?
Jeden z Vašich dotazů, který se neustále opakuje je: Jak se o koberec správně starat a udržovat ho? Naše ověřená odpověď vždy byla - pravidelně koberec vysávejte, protože se tím nejen zbavíte nečistot, ale zároveň tím budete "narovnávat" vlas koberce, který tak bude vypadat déle jako nový. A protože se v naší firmě snažíme Vám vše maximálně usnadnit a zjednodušit, pečlivě jsme pro Vás vybrali a otestovali desítky vysavačů. Za ty nejlepší považujeme vysavače ETA. A jak je naším dobrým zvykem, tak i na vysavače je veškerá doprava zdarma.


Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
299 11999
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
3 produkty
Zobrazují se 1 – 3 z 3 položek
Proč právě Eta? 
Eta je česká firma s dlouholetou tradicí, která má bohaté zkušenosti s domácí elektronikou. Oslovil nás jejich prolidský přístup a touha po neustálém vylepšování výrobků. Výsledky jejich dobré práce je možné spatřit i tak, že se často umisťují na předních příčkách výzkumů zákaznické spokojenosti. 

Vysavače jsou nepostradatelní pomocníci při úklidu. A protože jejich nabídka na trhu je velice široká a není snadné se v ní vždy zorientovat, zahájili jsme spolupráci s českým výrobcem ETA, který nabízí celé spektrum vysavačů určených pro různé příležitosti. Spolu s produktovými specialisty vybral Aladin jeden nejlepší vysavač z každé kategorie. A tak u nás najdete jeden hi-tech robotický vysavač, jeden sáčkový vysavač s obrovským sacím výkonem, jeden špičkový tyčový vysavač kombinovaný s mopem a jeden kombinovaný tyčový vysavač s s mopem a s vysokým sacím výkonem i na koberce a taky veškeré příslušenství pro ně, včetně náhradních sáčků.

Související články z blogu:

Jak vyčistit podlahu?

Jak vyčistit podlahu?

Úklid je potřeba vzít od podlahy. Při úklidu podlah platí několik základních pravidel, která zaručí úspěch a ušetří zbytečnou námahu. Přečtěte si náš článek.
Číst více
Jak jsme pro vás vybrali nejlepší a vyzkoušené vysavače

Jak jsme pro vás vybrali nejlepší a vyzkoušené vysavače

Pečlivě jsme pro vás vybrali a otestovali desítky vysavačů, ze kterých jsme vybrali pouze několik nejlepších, za které dáme ruku do ohně. Přečtěte si, podle čeho jsme vysavače vybírali.
Číst více
7 důvodů, proč si pořídit robotický vysavač

7 důvodů, proč si pořídit robotický vysavač

Existuje spousta spotřebičů a pomocníků, kteří vám zjednoduší úklid a jeden z nich je robotický vysavač ETA. Přečtěte si proč.
Číst více