😮 Slevy až 50 % na tisíce produktů! Jen do pondělí probíhají Dny Můjkoberec!

Patchwork kusové koberce

Unikátní styl: Patchwork kusové koberce pro originální interiér.

Tyto koberce jsou vytvořeny kombinací různých barevných a vzorových látek, které vytvářejí jedinečné a zajímavé designy. Každý kus je originální a přináší do Vašeho interiéru energii a osobitost. Každý patchwork kusový koberec je jedinečným dílem. Kombinace různých barev, vzorů a textur vytváří zajímavý a originální design, který oslovuje a zaujímá pozornost. Patchwork kusové koberce jsou skvělým doplňkem do různých typů interiérů. Skvěle se hodí do moderních, vintage i rustikálních prostorů a dodávají jim zároveň originalitu a životnost.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
584 123099
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
22 produktů
Zobrazují se 1 – 22 z 22 položek
Patchwork kusové koberce jsou zajímavým a moderním přístupem k tradičnímu koberci. Jsou vytvořeny z různých malých kusů koberců, které jsou kombinovány do jednoho velkého kusu.

Unikátní design: Každý patchwork kusový koberec je jedinečný, protože je složen z různých kusů koberců, které mohou pocházet z různých vzorů, barev a materiálů. Tento jedinečný design přináší do místnosti originalitu a osobitost.

Moderní vzhled: Patchwork kusové koberce jsou moderním způsobem, jak přinést do interiéru zajímavý a dynamický design. Jejich kombinace různých vzorů a barev může dodat místnosti moderní a trendy vzhled.

Variabilita velikostí: Tyto koberce jsou k dispozici v různých velikostech, což umožňuje jejich použití v různých prostorech od malých oblastí jako jsou vstupní prostory až po velké obývací pokoje.

Různé materiály: Patchwork kusové koberce mohou být vyrobeny z různých materiálů, včetně vlny, bavlny, kožešin a syntetických vláken. To znamená, že si můžete vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám a preferencím.

Flexibilita v designu: Tyto koberce umožňují velkou flexibilitu v designu místnosti. Mohou být použity jako výrazný středový bod v místnosti nebo jako součást vrstveného designu, který přináší do místnosti texturu a zájem.

Související články z blogu:

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více
Jak vybrat kusový koberec?

Jak vybrat kusový koberec?

Koberec má v interiéru svou velkou úlohu: dokáže vhodně doplnit vybavení místnosti, stane se nosným dekorativním prvkem, vymezí prostor pro zábavu a vnese do prostoru rovnováhu.
Číst více