🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Příslušenství k umělé trávě

Podkladový materiál je často základem pro instalaci umělé trávy. Může to být písek, kameny, vyrovnávací materiál nebo speciální podkladové desky, které pomáhají udržet umělou trávu na místě a zajišťují dobré odvodnění. Lepidlo a lepící pásky se používají k upevnění okrajů umělé trávy. Geotextilní podložka se často položí pod umělou trávu jako bariéra proti plevelům a k vylepšení odvodnění. Tato příslušenství a materiály mohou být důležitou součástí procesu instalace a údržby umělé trávy, a pomáhají zajistit, že umělá tráva bude vypadat dobře a bude fungovat správně po dlouhou dobu.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka běhounu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
19 1399
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
11 produktů
Zobrazují se 1 – 11 z 11 položek
Příslušenství k umělé trávě hraje klíčovou roli při instalaci, údržbě a vylepšení vzhledu umělé trávy.

Podkladové vrstvy:

  • Podkladové vrstvy jsou základem instalace umělé trávy a pomáhají zajistit správnou úpravu a odvodnění podloží. Mohou zahrnovat geotextilní tkaniny, písek nebo speciální polymery.

Lepidla a spojovací pásky:

  • Lepidla a spojovací pásky se používají k připevnění jednotlivých dílů umělé trávy k podkladu. Pomáhají zajistit pevné a stabilní spoje mezi díly trávy a minimalizují riziko posunutí.

Hrany a lišty:

  • Hrany a lišty jsou instalovány kolem okrajů umělé trávy, aby zajistily pevný a čistý vzhled. Tyto hrany mohou být vyrobeny z plastu, kovu nebo dřeva a pomáhají chránit okraje trávy před poškozením

Klipy a kotvy:

  • Klipy a kotvy jsou používány k upevnění umělé trávy na podloží. Pomáhají minimalizovat pohyb trávy a udržují ji na místě, zejména v oblastech s většími teplotními změnami nebo intenzivním používáním.

Nástroje pro údržbu:

  • K údržbě umělé trávy můžete potřebovat různé nástroje, jako jsou hračky, metly a vysavače navržené speciálně pro umělou trávu. Tyto nástroje pomáhají odstraňovat nečistoty, listí a jiné odpadky.