🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Schodové hrany TKNG s luminiscenčním okrajem

Schodové hrany TKNG představují vynikající volbu pro bezpečnou chůzi po schodištích. Jejich inovativní ochranný prvek ve formě luminiscenčního okraje zajišťuje výrazné zvýšení bezpečnosti. Díky tomuto prvku je chůze po schodišti mnohem bezpečnější, neboť je výrazně sníženo riziko pádu či úrazu. Horní nášlapná část těchto schodových hran je opatřena protiskluzovými gumovými proužky, které účinně brání uklouznutí a zajišťují pevnou oporu při každém kroku. Na výběr jsou různé barvy a velikosti, takže si lze vybrat tu správnou schodišťovou lištu, která bude nejen funkční, ale také esteticky příjemná.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Lišty (délka, výška, šířka)
Více... Méně
Cena
429 509
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
2 produkty
Zobrazují se 1 – 2 z 2 položek
Tyto schodišťové lišty jsou bezpečnou volbou pro různé prostředí, včetně bytových prostor, zdravotnických zařízení a škol, protože při jejich výrobě nebyly použity žádné ftaláty. Jsou vyrobeny z ohebného a flexibilního materiálu, který umožňuje snadnou instalaci. Pro připevnění na schodiště se používá speciální lepidlo (např. Mamut, který je také dostupný v naší nabídce). Díky těmto vlastnostem jsou tyto schodišťové lišty ideální volbou pro bezpečnostní opatření, zajišťují pohodlnou a snadnou instalaci bez nutnosti použití šroubů nebo klínů. Bez ohledu na konkrétní prostor si můžete být jisti, že tyto schodišťové lišty budou spolehlivou a bezpečnou volbou pro vaše potřeby.