🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Lišty měkčené

Lišty měkčené jsou označením pro speciální druhy lišt, které mají určité vlastnosti nebo jsou vyrobeny z materiálů, které poskytují určitou míru pružnosti nebo měkkosti. Tyto lišty mohou být použity v různých prostředích a aplikacích, včetně interiérů, stavebnictví a nábytku. Tyto lišty mají různé využití v interiéru a mohou poskytovat ochranu, estetiku a bezpečnost. Lišty měkčené jsou speciální typy lišt, které jsou navrženy s ohledem na měkkost nebo pružnost materiálu, ze které jsou vyrobeny. Snadná a rychlá montáž pomocí lepidla. Vysoká odolnost proti opotřebení, vysoká chemická odolnost povrchu, snadná údržba. Lišty měkčené se také používají k zakončení podlahových krytin, zabraňují špinění zdí, například při vytírání. Lišty jsou vhodné pro pvc a linolea.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Cena za m2
239 339
Možnost vzorků
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
16 produktů
Zobrazují se 1 – 16 z 16 položek
Lišty měkčené jsou speciální typy lišt, které jsou navrženy s ohledem na měkkost nebo pružnost materiálu, ze které jsou vyrobeny. Tyto lišty mají různé využití v interiéru a mohou poskytovat ochranu, estetiku a bezpečnost. Lišty používané na nábytku mohou být vyrobeny z měkkých materiálů, aby poskytovaly jemný a hladký povrch. Tým se minimalizuje riziko poškození nebo zranění, zejména pokud jsou tyto lišty vystaveny častému dotyku. Listy v dětských pokojích mohou být navrženy tak, aby byly měkké a bezpečné pro děti. Tím se snižuje riziko poranění, pokud dítě narazí nebo se s lištou přijde do kontaktu. Lišty měkčené se také používají k zakončení podlahových krytin, zabraňují špinění zdí, například při vytírání. Lišty jsou vhodné pro pvc a linolea.

Související články z blogu:

Do kterých místností se hodí vinyl, kam PVC a kam koberce?

Do kterých místností se hodí vinyl, kam PVC a kam koberce?

Existuje mnoho typů podlahových krytin, ale která se hodí kam? To Vám poradíme v tomto článku.
Číst více
Vše co potřebujete vědět o PVC podlahách

Vše co potřebujete vědět o PVC podlahách

Moderní PVC podlahy neboli lina, jsou vyráběny za pomoci těch nejpokročilejších technologií. Jak vybrat tu nejvhodnější?
Číst více
Jaký je rozdíl mezi PVC, laminátovou a vinylovou podlahou?

Jaký je rozdíl mezi PVC, laminátovou a vinylovou podlahou?

Hodinky nejsou holinky, vinyl není lino. Jak se neztratit v pojmech? Jak si vybrat materiál podlahové krytiny. Vinyl, lino, PVC?
Číst více