🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Drops koberce

Moderní metrážové koberce s barevným potiskem představují vynikající volbu pro obytné prostory s mírným provozem. Tyto koberce se zařazují do zátěžové třídy 22, což znamená, že jsou odolné a vhodné pro běžné používání v domácnosti. Koberce jsou k dispozici v široké škále barevných variant, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe ladí s vaším interiérem a osobním stylem. Další výhodou těchto koberců je jejich vhodnost pro podlahové vytápění. Materiál, ze kterého jsou vyrobeny, 100% polyamid, je termicky přívětivý a umožňuje efektivní přenos tepla z podlahy do místnosti.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
249 250
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
8 produktů
Zobrazují se 1 – 8 z 8 položek
Kromě toho mají koberce filcový podklad, který přináší další výhody. Filcový podklad slouží k tlumení zvuku a izolaci proti chladu, což vytváří příjemnější a tišší prostředí v místnosti. Tento podklad také pomáhá prodloužit životnost koberce tím, že zabraňuje posunu a posouvání koberce při běžném používání.

Kolekce metrážových koberců s barevným potiskem je skvělou volbou pro ty, kdo hledají praktický a stylový prvek pro svůj domov. Díky odolnému materiálu, barevnému výběru, vhodnosti pro podlahové vytápění a filcovému podkladu nabízejí tyto koberce nejen estetickou hodnotu, ale také praktické vlastnosti pro každodenní užívání.