🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Expo New koberce

Moderní smyčkové metrážové koberce s potiskem zdobené kruhy v různých barvách jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci stylu a praktičnosti ve svém obytném prostoru. Tyto koberce jsou vyrobeny z kvalitního 100% polyamidu, což zajišťuje jejich odolnost a trvanlivost. Filcový podklad pak přináší další výhody, jako je útlum kročejového hluku a izolace proti chladu.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
349 350
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
4 produkty
Zobrazují se 1 – 4 z 4 položek
Díky modernímu vzoru, který je charakterizován kruhy v různých barevných odstínech, jsou na kobercích méně patrné drobné nečistoty. To znamená, že koberce Expo New vypadají stále svěže a udržované i při každodenním používání. Tento praktický prvek přispívá k jejich snadné údržbě a udržení čistoty.

Kromě estetického vzhledu nabízejí koberce Expo New také funkční vlastnosti. Jsou vhodné pro obytné prostory se středně silnou zátěží, což znamená, že jsou odolné vůči běžnému opotřebení a snadno se udržují. Dále jsou tyto koberce kompatibilní s podlahovým vytápěním, což znamená, že můžete si užívat teplou podlahu v kombinaci s pohodlím a designem koberců Expo New.

Kolekce moderních smyčkových metrážových koberců s potiskem kruhů je ideální volbou pro ty, kteří chtějí vytvořit moderní a stylový interiér s funkcionalitou a praktičností. Výhody, jako je odolný materiál, filcový podklad, snadná údržba a vhodnost pro podlahové vytápění, činí z těchto koberců skvělou investici pro vaše domovské prostředí.