🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Bella Marbella koberce

Metrážové koberce z kolekce Bella Marbella se vzorem patří mezi stylové koberce typu "scroll", které přinášejí do bytových prostor nádech elegance a sofistikovanosti. S těmito koberci můžete vytvořit v interiéru ohromující dojem a zajímavý vizuální efekt. Koberce z kolekce Bella Marbella jsou vhodné pro různé bytové prostory, ať už se jedná o obývací pokoj, ložnici nebo jinou místnost. Jeho kvalitní povrch je odolný proti skluzu, což zajišťuje bezpečnost a pohodlí při každodenním používání. Navíc, tento koberec je kompatibilní s podlahovým vytápěním. Vyrobené ze 100% polyamidového vlákna jsou koberce z kolekce Bella Marbella je trvanlivé a odolné.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
319 320
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
6 produktů
Zobrazují se 1 – 6 z 6 položek
Polyamidové vlákno je známé svou schopností odolávat opotřebení a udržovat svůj půvab i při častém používání. To znamená, že tento koberec vám bude sloužit po mnoho let, aniž by ztratil svou krásu a kvalitu.

Filcový podklad poskytuje koberci z kolekce Bella Marbella dodatečnou pevnost a stabilitu. Tento podklad zajišťuje, že koberec bude dobře přilnutý k podlaze a minimalizuje riziko skluzu. Filcový podklad také pomáhá snižovat hluk a vibrace, což přispívá ke klidnému a pohodovému prostředí.

S metrážovým koberecem z kolekce Bella Marbella si můžete být jisti, že získáte nejen esteticky působivý prvek do svého interiéru, ale také funkční a kvalitní materiál, který vydrží. Jeho elegantní vzor a praktické vlastnosti, jako je odolnost proti skluzu a kompatibilita s podlahovým vytápěním, jej činí skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci stylu a praktičnosti.