🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Nizza koberce

Kolekce Nizza přináší kusové koberce, které jsou dostupné ve čtyřech různých barevných variantách. Tyto koberce jsou skvělým doplňkem pro každý interiér, ať už se jedná o obývací pokoj nebo ložnici. S jejich stylovým designem a praktickými vlastnostmi se snadno začlení do každého prostoru. Koberce Nizza jsou vyrobeny z kvalitního 100% microfiber polyesteru. Tento materiál jim poskytuje nejen měkkost a příjemný dotek, ale také zajišťuje jejich odolnost vůči skvrnám a poškození. Kromě své odolnosti jsou koberce Nizza také známé pro svou barevnou jasnost a stálobarevnost.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
6011 6013
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
3 produkty
Zobrazují se 1 – 3 z 3 položek
Díky pečlivému zpracování a využití kvalitních barevných pigmentů si udržují svůj původní vzhled a sytost barev i při dlouhodobém používání. To znamená, že můžete být jistí, že vaše kusové koberce z kolekce Nizza budou stále vypadat svěže a živě, dodávajíce vašemu interiéru energii a pohodu.

Díky kombinaci elegantního designu, vysoké odolnosti vůči skvrnám, barevné jasnosti a stálobarevnosti jsou kusové koberce z kolekce Nizza skvělou volbou pro každého, kdo hledá praktický a zároveň stylový prvek do svého interiéru. Bez ohledu na barevnou variantu, kterou si vyberete, můžete se spolehnout na kvalitu a estetiku těchto koberců, které přinesou do vašeho domova pohodlí a vkusný vzhled.