🍀 Posečte ceny umělých trav s kódem TRAVA10. Výprodej trav a slevy až 28 %.

Laminátová podlaha Classen Casa Energy WR

Laminátová podlaha Classen Casa Energy WR je vysoce kvalitní podlahový materiál, který kombinuje estetiku, odolnost a praktičnost. Classen Casa Energy WR je laminátová podlaha s pokročilým systémem klikání pro snadnou instalaci. Tato podlaha je vhodná pro různé typy interiérů, včetně obytných místností, kanceláří a obchodů. Je navržena tak, aby vydržela běžné používání v domácnostech i v komerčních prostředích. Laminátová podlaha Classen Casa Energy WR je odolná vůči vlhkosti a je vybavena ochrannou vrstvou proti vlhkosti. To z ní činí vhodnou volbu pro místnosti s mírnou vlhkostí, jako jsou kuchyně a koupelny. Laminátová podlaha Classen Casa Energy WR je kvalitním produktem německého výrobce Classen. Tato podlaha se vyznačuje nejen svým bezkonkurenčním vzhledem, ale také vysokou odolností.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
457 458
Určení dle místnosti
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
3 produkty
Zobrazují se 1 – 3 z 3 položek
Laminátová podlaha Classen Casa Energy WR je kvalitním produktem německého výrobce Classen. Tato podlaha se vyznačuje nejen svým bezkonkurenčním vzhledem, ale také vysokou odolností. Je navržena s ohledem na dlouhodobou trvanlivost a odolnost vůči každodennímu opotřebení. Je vyrobená z prvotřídních materiálů, poskytuje stabilní a pevný povrch podlahy. Tato podlaha je vhodná pro různé typy interiérů, včetně obytných místností, kanceláří a obchodů. Classen Casa Energy WR je laminátová podlaha s pokročilým systémem klikání pro snadnou instalaci. Tento systém umožňuje rychlou a jednoduchou montáž bez potřeby lepidla. Tato podlaha je vhodná pro různé typy interiérů, včetně obytných místností, kanceláří a obchodů. Je navržena tak, aby vydržela běžné používání v domácnostech i v komerčních prostředích.

Související články z blogu:

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více