🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

PVC a lino (vinyl v rolích)

PVC a linoleum, kterým se někdy říká vinyl v rolích, patří k podlahám, ze kterých budete nadšení. PVC (Polyvinylchlorid)  je polymerní materiál vyráběný synteticky z monomeru vinylchloridu, skvěle se udržuje a vlhkost zvládá levou zadní. Bez problémů vytrvá, i když mu po zádech přeběhne skautský oddíl, Cruella de Vill se všemi 101 dalmatiny nebo radikální jádro Klubu českých turistů, takže se hodí do nemocnic, kanceláří, obchodů i škol. Obzvlášť oblíbené je ve vzorech imitujících dřevo, kámen a keramiku, ale designů nabízí nekonečné množství. Pokud patříte mezi přírodňáky a ekologie je Vaše volba, sáhněte po linoleu. Vyrábí se z přírodních surovin, takže nabízí mnoho ekologických vlastností. Lino je trvanlivé, a vyberete si z mnoha barevných odstínů a vzorů. Snadno se uklízí a zeptejte se babičky, kolik toho vydrží. Možná má pořád ještě doma to původní.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Cena za m2
197 646
Povrchová úprava
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Celková tloušťka PVC
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
296 produktů
Zobrazují se 40 – 78 z 296 položek

PVC nejenže poskytuje tepelnou izolaci, ale také zvyšuje pohodlí a komfort v místnosti. Jejich povrch je příjemně teplý na dotek a díky své schopnosti izolovat chlad z podlahy přispívají k útulné atmosféře a pohodě při chůzi.

Vzhledem k těmto výhodám se PVC podlaha stává stále populárnější volbou pro mnoho interiérů, ať už se jedná o domácnosti nebo komerční prostory. Je cenově dostupná, odolná a snadno udržovatelná, splňuje požadavky moderního životního stylu. Ať už preferujete lino v dřevěném, kamenném nebo jiném dekoru, získáte kvalitní a trvanlivou podlahovou krytinu, která vyhovuje vašim potřebám a estetickým preferencím.

PVC podlaha je ideální volbou pro ty, kteří hledají jednoduché a praktické řešení. Nabízí odolnost vůči opotřebení, snadnou údržbu a širokou škálu odstínů, dekorů a barev. Lino s filcem je skvělou volbou pro ty, kteří si přejí ještě vyšší komfort a tlumení zvuku. Linoleum s filcem poskytuje výhody obou materiálů a je ideální pro prostředí s vysokou zátěží.

Cena lina a pvc se odvíjí od velkého množství faktorů, jako jsou podklad, povrchová úprava, výška nášlapné vrstvy, zátěžová třída, ale i dekor či šíře role metráže. I tady se snažíme vyhovět všem našim zákazníkům, a tak máme v nabídce levná pvc a lina za lidovky, středně drahá pvc a lina i dražší pvc a lina pro náročné zákazníky. 

Kvalitní lino a PVC jsou zárukou dlouhé životnosti a spolehlivého výkonu pro Váš byt, dům či kancelář. Prodej lina a pvc u nás nabízí možnost zakoupit metráž podle Vašich potřeb. Pro ty, kteří preferují protiskluzové vlastnosti, jsou k dispozici speciální protiskluzové varianty lina a pvc.

PVC a lino jsou vynikajícími volbami pro podlahové krytiny s různými potřebami a preferencemi. Bez ohledu na to, zda hledáte šedé lino, bílé lino, lino s filcem nebo vinylové lino, existuje mnoho možností, které Vám umožní vytvořit krásný a funkční interiér.

Související články z blogu:

Do kterých místností se hodí vinyl, kam PVC a kam koberce?

Do kterých místností se hodí vinyl, kam PVC a kam koberce?

Existuje mnoho typů podlahových krytin, ale která se hodí kam? To Vám poradíme v tomto článku.
Číst více
Vše co potřebujete vědět o PVC podlahách

Vše co potřebujete vědět o PVC podlahách

Moderní PVC podlahy neboli lina, jsou vyráběny za pomoci těch nejpokročilejších technologií. Jak vybrat tu nejvhodnější?
Číst více
Jaký je rozdíl mezi PVC, laminátovou a vinylovou podlahou?

Jaký je rozdíl mezi PVC, laminátovou a vinylovou podlahou?

Hodinky nejsou holinky, vinyl není lino. Jak se neztratit v pojmech? Jak si vybrat materiál podlahové krytiny. Vinyl, lino, PVC?
Číst více