🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Florence Alfresco koberce

Koberce od značky Flair Rugs z řady Florence Alfresco jsou vyrobeny ze 100% polypropylenu. Pochlubit se mohou velmi zajímavým designem. Namísto klasického vlasu mají velmi krátké smyčky, takže se jedná o tzv. bouclé koberce. Jejich velkou předností je vysoká odolnost a snadná údržba. To ocení především rodiny s domácími mazlíčky nebo malými dětmi. Vybírat můžete z různých barevných kombinací i rozměrů. Bude-li mít koberec po vybalení z role vlnky, může trvat několik dní, než se vyrovná.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
1499 2749
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
4 produkty
Zobrazují se 1 – 4 z 4 položek
Kromě svého praktického využití nabízejí koberce Florence Alfresco také estetický a působivý dojem. Jejich design přináší do prostoru energii a životnost. Bez ohledu na to, zda preferujete živé a výrazné barvy nebo subtilnější a decentnější motivy, ve výběru barev a vzorů si jistě vyberete podle svého vkusu a stylu zařízení. Koberce jsou dostupné v různých rozměrech, což vám umožní přizpůsobit je vašemu prostoru a potřebám.

Pokud se vám po vybalení z role koberce objeví drobné vlnky, nezoufejte. Je to běžný jev a může trvat několik dní, než se koberce vyrovnají a získají svůj původní tvar. Doporučuje se nechat je volně ležet na podlaze, aby se postupně vyrovnaly. Jakmile se koberce zcela rovnají, budou vypadat ještě lépe a poskytnou vám maximální pohodlí a estetický dojem.

Koberce značky Flair Rug řady Florence Alfresco spojují praktičnost, originalitu designu a kvalitu materiálů. Jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají vysoce estetické a snadno udržovatelné koberce do svého domova. Přinesou do vašeho prostoru živost, barevnost a pohodlí, a zároveň budou odolné a trvanlivé. Dopřejte si unikátní kus umění na podlaze a vytvořte si prostředí, ve kterém se budete cítit skvěle.