🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátová podlaha (plovoucí) do kuchyně

Laminátová plovoucí podlaha je často považována za skvělou volbu pro kuchyně z mnoha důvodů. Moderní laminátové podlahy mají povrchovou úpravu, která je odolná vůči vlhkosti a tekutinám. To je v kuchyni klíčové, kde může docházet k rozlití vody nebo jiných tekutin. Kuchyně jsou místem v domě, kde dochází k častému chůzi, padání nádobí a dalším aktivitám, které mohou podlahu opotřebovat. Laminátové podlahy jsou k dispozici v širokém spektru designů a vzorů, včetně imitací dřeva, kamene a dlaždic. To Vám umožňuje vybrat podlahu, která ladí s designem Vaší kuchyně a přispívá k celkovému vzhledu prostoru. Laminátové podlahy jsou obvykle cenově dostupnější než jiné druhy podlahových krytin, jako jsou tvrdé dřevěné podlahy nebo keramické dlaždice.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
371 539
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
58 produktů
Zobrazují se 40 – 58 z 58 položek
Laminátová podlaha je často považována za vhodnou volbu pro kuchyně z důvodu své odolnosti a snadné údržby. Kuchyně je často vystavena vlhkosti z vody při vaření a úklidu. Vyberte laminátovou podlahu s odolným povrchem, který odolává vlhkosti a zabrání pronikání vody pod povrch. Kuchyně jsou místem v domě, kde dochází k častému chůzi, padání nádobí a dalším aktivitám, které mohou podlahu opotřebovat. Laminátové podlahy jsou obvykle odolné vůči poškrábání a opotřebení. Laminátové podlahy jsou k dispozici v různých stylech a vzorech, včetně imitací dřeva a kamene. Vyberte styl, který odpovídá designu Vaší kuchyně a celkovému dekoru domu. Mnoho druhů laminátových podlah je navrženo pro snadnou instalaci pomocí systému kliknutí, což umožňuje rychlou a čistou instalaci bez potřeby použití lepidla nebo hřebíků. Při výběru laminátové podlahy do kuchyně je klíčové vzít v úvahu její odolnost, bezpečnost, údržbu a design, aby podlaha vyhovovala Vašim potřebám a přispívala k funkčnosti a estetice vaší kuchyně.