🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátová (plovoucí) podlaha do komerčních prostorů

Při výběru laminátové (plovoucí) podlahy pro komerční prostory, jako jsou obchody, restaurace nebo kanceláře, je důležité vzít v úvahu několik klíčových faktorů, které zahrnují odolnost vůči opotřebení. Komerční prostory jsou často vystaveny vysokému provozu a opotřebení. Zvolte laminátovou podlahu s vysokou odolností vůči opotřebení a znečištění, která je schopna vydržet náročné podmínky komerčního prostředí. Bezpečnost je klíčovým faktorem pro komerční prostory. Zajistěte, že laminátová podlaha má povrch s dostatečnou trakcí, aby minimalizovala riziko uklouznutí, zejména v oblastech s vysokým provozem a kde může být podlaha mokrá. V závislosti na typu komerčního prostoru může být důležité zvážit akustické vlastnosti laminátové podlahy.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
371 539
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
58 produktů
Zobrazují se 40 – 58 z 58 položek
Při výběru laminátové podlahy do komerčních prostorů je důležité vybrat odolný, bezpečný a esteticky přitažlivý materiál, který splňuje specifické požadavky Vašeho podnikání. Komerční prostory jsou často vystaveny vysokému provozu a opotřebení. Zvolte laminátovou podlahu s vysokou odolností vůči opotřebení a znečištění, která je schopna vydržet náročné podmínky komerčního prostředí. Bezpečnost je klíčovým faktorem pro komerční prostory. Zajistěte, že laminátová podlaha má povrch s dostatečnou trakcí, aby minimalizovala riziko uklouznutí, zejména v oblastech s vysokým provozem a kde může být podlaha mokrá. V komerčních prostorách je důležité, aby podlaha byla snadno udržovatelná a čistitelná. Zvolte laminátovou podlahu, která je odolná vůči skvrnám a snadno se čistí běžnými čisticími prostředky. Zvažte laminátovou podlahu s jednoduchým montážním systémem, který umožňuje rychlou a efektivní instalaci bez přerušení provozu.