🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátová podlaha Floorclic 31 Solution

Laminátová podlaha Floorclic 31 Solution je typ podlahového materiálu, který nabízí určité vlastnosti a výhody v porovnání s jinými druhy podlahových krytin. Floorclic 31 Solution je laminátová podlaha s klikacím systémem, což znamená, že se jednotlivé panely jednoduše spojují dohromady bez potřeby lepidla. Tento typ instalace usnadňuje pokládku podlahy a umožňuje rychlou renovaci místnosti. Podlahová krytina Floorclic 31 Solution je vhodná pro střední komerční použití a pro domácí prostředí. Tato laminátová podlaha je k dispozici v různých dekorech a povrchových úpravách, včetně imitací dřeva, kamene a dalších vzorů, což umožňuje výběr podlahy, která ladí s interiérem Vaší místnosti.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Cena
379 389
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
13 produktů
Zobrazují se 1 – 13 z 13 položek
Floorclic 31 Solution je laminátová podlaha s klikacím systémem, což znamená, že se jednotlivé panely jednoduše spojují dohromady bez potřeby lepidla. Tento typ instalace usnadňuje pokládku podlahy a umožňuje rychlou renovaci místnosti. Podlahová krytina Floorclic 31 Solution je vhodná pro střední komerční použití a pro domácí prostředí. To znamená, že je ideální pro obytné prostory, obchody a kanceláře s průměrným provozem. Tato laminátová podlaha je k dispozici v různých dekorech a povrchových úpravách, včetně imitací dřeva, kamene a dalších vzorů, což umožňuje výběr podlahy, která ladí s interiérem Vaší místnosti. Při výběru laminátové podlahy Floorclic 31 Solution je důležité vzít v úvahu její vlastnosti, odolnost a designové možnosti, aby vyhovovala potřebám a preferencím vašeho prostoru.