🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátová podlaha Floorclic 31 Universal

Laminátová podlaha Floorclic 31 Universal je druh podlahového materiálu, který nabízí několik výhod a vlastností. Floorclic 31 Universal je laminátová podlaha s klikacím systémem instalace. To znamená, že panely jsou navrženy tak, aby se jednoduše spojovaly dohromady bez potřeby lepidla či speciálního nářadí. Tento systém umožňuje snadnou a rychlou instalaci podlahy. Laminátová podlaha Floorclic 31 Universal je vhodná pro běžné domácí použití, stejně jako pro lehce komerční prostory s nižším provozem. Je vhodná pro obytné prostory, kanceláře a obchody s nízkou frekvencí pohybu. Tato laminátová podlaha je dostupná v různých dekorech a povrchových úpravách, včetně imitací dřeva, kamene a dalších materiálů. To umožňuje výběr podlahy, která odpovídá stylu a designu Vašeho interiéru.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
419 429
Určení dle místnosti
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
6 produktů
Zobrazují se 1 – 6 z 6 položek
Laminátové plovoucí podlahy Floorclic 31 Universal si našly na českém trhu velmi rychle své místo. Unikátní nabídka obsahuje vyváženou paletu tradičních i trendových odstínů dřevin a uspokojí přirozeně různorodé požadavky zákazníků všech generací. Laminátová podlaha Floorclic 31 Universal je vhodná pro běžné domácí použití, stejně jako pro lehce komerční prostory s nižším provozem. Je vhodná pro obytné prostory, kanceláře a obchody s nízkou frekvencí pohybu. Laminátová podlaha Floorclic 31 Universal může být vybavena ochrannou vrstvou, která chrání povrch před vlhkostí a usnadňuje údržbu. Podlaha je obvykle snadno udržovatelná a čistitelná běžnými čisticími prostředky a mopem. Při výběru laminátové podlahy Floorclic 31 Universal je důležité vzít v úvahu její vlastnosti, odolnost a designové možnosti, aby vyhovovala potřebám a preferencím vašeho prostoru.

Související články z blogu:

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více