🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Laminátová podlaha Floorclic 32 Country

Laminátová podlaha Floorclic 32 Country je vysoce kvalitní podlahový materiál, který kombinuje estetiku, odolnost a snadnou instalaci. Floorclic 32 Country je laminátová podlaha s moderním klikacím systémem instalace. Tento systém umožňuje rychlou a jednoduchou montáž, protože panely jednoduše zapadnou do sebe bez potřeby lepidla. Tato podlaha je vhodná pro domácí prostředí, včetně obývacích pokojů, ložnic, chodeb a dalších místností s normálním až středním provozem. Podlaha je dostupná v různých dekorech imitujících přírodní dřevo. Designy jsou navrženy tak, aby vytvořily rustikální a příjemný vzhled, který ladí s venkovským stylem interiéru.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Typ dílců
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Cena
539 540
Určení dle místnosti
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Obsah balení (m2)
Více... Méně
Celková výška
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
15 produktů
Zobrazují se 1 – 15 z 15 položek
Laminátová podlaha z produkce Unilin klasifikované v užitné třídě 32 se standardní tloušťkou 8 mm patří ve své kategorii mezi nejodolnější na světě. Díky využití pokročilých výrobních technologií se tyto podlahy prakticky neopotřebovávají. Floorclic 32 Country je laminátová podlaha s moderním klikacím systémem instalace. Tento systém umožňuje rychlou a jednoduchou montáž, protože panely jednoduše zapadnou do sebe bez potřeby lepidla. Tato podlaha je vhodná pro domácí prostředí, včetně obývacích pokojů, ložnic, chodeb a dalších místností s normálním až středním provozem. Ačkoli laminátové podlahy obecně nejsou vhodné pro místnosti s vysokou vlhkostí, moderní povrchové úpravy mohou poskytnout určitou ochranu proti vlhkosti, ale není vhodné je používat v místnostech, kde se vyskytuje nadměrná vlhkost, jako jsou koupelny. Laminátové podlahy jsou snadno udržovatelné a čistitelné. Stačí je pravidelně vysávat a utírat vlhkým hadříkem.

Související články z blogu:

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat laminátovou podlahu

Jak vybrat plovoucí podlahu, aby seděla vašemu interiéru i stylu života? Stačí si odpovědět na pár jednoduchých otázek, a budete mít doma lamino přesně podle vašeho gusta.
Číst více