🍀 Posečte ceny umělých trav s kódem TRAVA10. Výprodej trav a slevy až 28 %.

Naši výrobci koberců Počet značek: 106

Níže najdete seznam světových výrobců koberců, jejichž produkty naleznete na našich stránkách. Můžete si přečíst něco o jejich historii nebo si stáhnout katalog.
na stránku
Zobrazují se 79 – 106 z 106 položek
  • Mujkoberec Original

    Mujkoberec Original je mateřská řada koberců, které jsou vyrobeny různými výrobci speciálně pro Mujkoberec. Při výrobě je dbáno na unikátní vzory a příjemné materiály. Díky spolupráci s mnoha evropskými výrobci koberců vám můžeme nabídnout velmi výhodnou cenu, oproti konkurenčním výrobkům. Koberce Mujkoberec Original lze zakoupit výhradně na eshopu či prodejně Mujkoberec.cz nebo na stránkách prodejce MALL.cz. Naši vlastní kolekci budeme do budoucna určitě rozšiřovat.
  • NORTHRUGS - Hanse Home koberce

    Koberce NORTHRUGS jsou naší specialitou. Můžete je totiž používat v místnosti, ale i v outdoorových prostorech, například na terase. Kolekce spadá pod výrobce Hanse Home. Hanse Home je mladá společnost, založená roku 2008 v německém Pinnenbergu. Jedná se o výrobce, který se nebojí určovat trendy a přivádět na evropský trh zcela novou koncepci koberců. Osobně jsme se s mladým majitelem scházeli na veletrhu v Hannoveru a získali jsme unikátní příležitost nabídnout vám produkty této společnosti v České republice a na Slovensku. Koberce společnosti Hanse Home nabízí bezkonkurenčně výhodný poměr cena/kvalita, protože právě v té se rovnají špičkám v oboru, jako je např. Osta nebo Lano.
  • Nouristan - Hanse Home koberce

    Nová kolekce Nouristan nabízí extra měkké kusové koberce s nápaditými a odvážnými barevnými vzory. Jedná se o kolekci německého výrobce Hanse Home. Hanse Home je mladá společnost, založená roku 2008 v německém Pinnenbergu. Jedná se o výrobce, který se nebojí určovat trendy a přivádět na evropský trh zcela novou koncepci koberců. Osobně jsme se s mladým majitelem scházeli na veletrhu v Hannoveru a získali jsme unikátní příležitost nabídnout vám produkty této společnosti v České republice a na Slovensku. Koberce společnosti Hanse Home nabízí bezkonkurenčně výhodný poměr cena/kvalita, protože právě v té se rovnají špičkám v oboru, jako je např. Osta nebo Lano.
  • Obsession koberce

    Obsession je mladý německý výrobce kusových koberců a doplňků vznikl teprve v roce 2012. Za tak krátkou dobu si však vybudoval silnou pozici na trhu zejména díky svým originálním a barevným moderním kolekcím a používání špičkových materiálů. Tým mladých designérů vytváří vzory, jaké nenajdete nikde jinde a nebrání se ani používání v kobercovém světě nevídaných materiálů, jako je například kůže nebo imitace srsti.

    stáhnout pdf katalog Katalog Obsession v PDF (vše dovezeme do 4 týdnů)

  • Oneflor

    Oneflor je poměrně mladá společnost se sídlem v Belgii zabývající se výrobou vinylových podlah pro domácí i komerční použití. Inovace, design, kvalita, služby a know-how jsou klíčová slova, kterými se řídí od založení v roce 2016. Cílem společnosti je poskytovat inovativní, udržitelná a dekorativní podlahová řešení. Produktové portfolio zahrnuje všechny druhy vysoce kvalitních vinylových podlah.
  • ORAC Decor

    Společnost ORAC Decor byla založena roku 1970 v Belgii a jedná se o rodinou firmu, která se zaměřuje na interiérový design. Výrobou zdobných ornamentů se začala zabývat až roku 1980. S postupem času firma budovala mezinárodní síť prodejců a rozšiřovala své výrobní kapacity. V roce 2002 vyvinula Duropolymer, což je vysoce kvalitní, lehký a cenově dostupný materiál. O směřování firmy vypovídá mimo jiné i certifikát ISO 14001, který potvrzuje značné úsilí o ochranu životního prostředí - společnost investovala do velké solární elektrárny a recyklačního zařízení. ORAC již více než 40 let s vášní i nadšením vyvíjí a vyrábí dekorativní dokončovací prvky pro Váš interiér.
  • Oriental Weavers koberce

    Oriental Weavers patří ke světovým leaderům ve výrobě koberců. Většina z nich je vyráběna v jedné z více než desítky továren v Egyptě, v poslední době se ale část výroby přesunula i do Číny, kde firma experimentuje s novými materiály a designy. Společnost založil v roce 1979 Mohamed Farid Khamis, kterému se podařilo vybudovat obrovské kobercové impérium.

  • Orotex koberce

    Belgická společnost Orotex je od roku 1978 renomovaným výrobcem koberců. Vyrábí odolné a stylové koberce, které najdou využití v exteriéru, domácnostech i komerčních interiérech. Koberce se snadno udržují, čistí a jsou nehořlavé. Společnost Orotex je členem mezinárodní skupiny Beaulieu.
  • Pevanha

    Pevanha je Holandský výrobce kobercových čtverců s tradicí více jak 50 let. Poté, co Jan van Heugten v roce 1951 vynalezl kobercové čtverce, se mnohé změnilo. Myšlenka kobercové dlaždice vytvořila základ úspěšného rodinného podniku Pevanha, který se po generace předával z otce na syna, počínaje Janovým synem Cor van Heugtenem, který v roce 1972 založil továrnu v Irsku a v roce 1980 spolu se svými syny Peterem a Cor van Heugten se opět usadili v Nijkerku. Kobercové čtverce dobyly svět a od té doby jsou nerozlučně spjaty se jménem Van Heugten. Jednou z velkých výhod PeVanHa je servis, dostupnost a stabilita, kterou může nabídnout jen opravdová rodinná firma.
  • Podlahové krytiny Vebe - rohožky

    Vebe Floorcoverings je od roku 1998 členem velké skupiny Condor Group. Jedná se o nizozemskou firmu sídlící ve městě Genemuiden. Vebe má více než 60 letou zkušenost s výrobou koberců, rohoží běhounů a umělé trávy. Celková produkce je více než 45 milionů metrů čtverečních podlahových krytin ročně. 
  • Praktik home s.r.o.

    Praktik home je textilní firma pokračující v dlouholeté činnosti textilní rodiny Baierů. Minulost textilní tradice tohoto rodu se datuje již od roku 1880. Firma se specializuje na výrobu rozmanitých výrobků kusového bytového textilu a metráží, zejména pak na froté a vaflové textilní produkty.
  • Profilteam

    Od roku 2003 je Profil Team s.r.o. spolehlivým a stabilním partnerem pro velkoobchodní dodávky profilů a lišt k dokončování realizací staveb, interiérů, podlah, podlahových krytin, obkladů a dlažeb. Mimo vlastní výroby sortiment obsahuje profily renomovaných evropských výrobců, z jejichž nabídky vybírají pro obchodní partnery ty nejkvalitnější produkty vysokých užitných vlastností. Bohatě zásobený sklad obsahuje téměř 7 tis. položek profilů z hliníku, nerezi, mosazi a PVC. V roce 2011 zahájili výrobu vlastních profilů. V roce 2017 se stali oficiálním dovozcem značky Küberit® pro Českou republiku.
  • Ragolle koberce

    Již v roce 1950 založili Alfred a Maria Ragolle rodinnou firmu specializující se na výrobu koberců z umělých i přírodních vláken. Během následujících let se firma rozrostla a dnes patří mezi největší belgické výrobce koberců. Ragolle sídlí v malém městečku Waregem ve Vlámském regionu v západních Flandrách.
  • Schöner Wohnen-Kollektion - Golze koberce

    Firma Otto Golze & Söhne byla založena již v roce 1873 a má tak za sebou více než 140 let zkušeností. Jedná se o společnost se sídlem v Německu, která se v kobercovém světě nejen nebojí následovat nové trendy, ale také se na nových trendech výrazně podílí. Ve spolupráci s největším evropským magazínem o životním stylu SCHÖNER WOHNEN vytvořila pod exkluzivní licencí kvalitní, atraktivní a stylové koberce do moderních interiérů. Koberce této značky se vyrábí v mnoha zajímavých barvách i vzorech a jsou dostupné v několika velikostech. 
  • Sintelon koberce

    Srbská společnost Sintelon sídlící ve městečku Bačka Palanka je největším výrobcem koberců v jihovýchodní Evropě. Jméno Sintelon je na trhu již více než 40 let. Za tu dobu si firma vybudovala své pevné místo mezi výrobci vlněných a polypropylenových koberců.

    stáhnout pdf katalog Katalog Sintelon v PDF (vše dovezeme do 4-6 týdnů)

  • Smartmatt

    Společnost Smartmatt se zabývá výrobou podložek pod kolečkové židle z extrémně odolného a ekologicky nezávadného polykarbonátu.
  • Spoltex koberce Liberec

    Firma SPOLTEX spol. s r.o. vznikla již v roce 1991 a zabývá se zejména velkoobchodní činností s podlahovými krytinami. Pod svým jménem v Čechách a na Slovensku prodává metrážní i kusové koberce, které k nám dováží z mnoha zemí po celém světě.

    stáhnout pdf katalog Katalog Spoltex v PDF (95% skladem ihned k odeslání)

  • Tajima

    Společnost Tajima byla založena v roce 1919, kdy Takenaga Tajima založil chemickou výzkumnou laboratoř na výrobu a prodej asfaltových hydroizolačních materiálů pro stavebnictví. V roce 1952 rozšířil společnost a vytvořil divizi podlahových krytin. V roce 1953 se společnost rozdělila na dvě divize, divizi podlahových krytin a divizi střešních krytin. V roce 1989 byla založena společnost Tajima Europe, která prodává podlahové krytiny v Evropě.
  • Tapibel

    Tapibel je vášnivý výrobce koberců se sídlem v Peltu (Belgie). Vše začíná přízí a vlákny. Každý koberec a každá podlahová krytina začíná jako cívka základní příze, miliony přízí, které jsou zpracovány do jednoho celku. Lidé za Tapibelem znají svět koberců jako své boty. Již více než padesát let jsou skutečnými mistry koberců a vyrábí jak všívané koberce, tak jehlovou plsť. Znalosti výroby koberců si předávají z generace na generaci již od roku 1970.
    Tapibel nabízí širokou škálu inovativních kolekcí celoplošných nebo pevných koberců, vyrábí také kobercové čtverce. Různé kolekce lze snadno kombinovat v jedné místnosti. Vyrábí také technické koberce pro speciální (sportovní) akce. Koberce můžou dodat jak všívané (na gymnastické žíněnky), tak i vpichované koberce (na běžecké dráhy).
  • Tarkett

    Tarkett je mezinánodní společnost se sídlem ve Francii, která působí ve více než 100 zemích světa. Společnost vyrábí snad všechny typy podlahových krytin, počínaje koberci a PVC a přírodním linoleem konče. Denně společnost prodá více než 1,3 milionu metrů čtverečních podlahových krytin. Celá společnost funguje na principu Cradle to Cradle, což ve zkratce znamená, že všechny produkty, které společnost vyrábí, také po konci jejich životnosti zdarma zpětně odebírá, recykluje a vyrábí z nich nové produkty. Vše je vytvářeno s úmyslem co nejmenšího zásahu do životního prostředí.
  • Timzo

    Nizozemská společnost Timzo spadá do velké společnosti Condor groupe a patří mezi specializovaný segment této společnosti. Od roku 1990 se Timzo výhradně zaměřuje na výrobu tzv. bouclé z polypropylenových přízí. Společnost je nyní mezinárodně považována za specialistu v tomto segmentu. Vynikající poměr ceny a kvality ve spojení s vynikající doručovací službou zajišťují, že Timzo je společností, se kterou rádo spolupracuje mnoho společností z Evropy i daleko za hranicemi.
  • Trade Concept

    Společnost Trade Concept s.r.o. nabízí velké portfolio produktů pro domácnost, od různých doplňků, bytový textil, vybavení, dárkové sady a jiné. Mají své produktové značky, u kterých si vytvářejí vlastní design.
  • Unilin

    Belgická skupina Unilin, která patří do vůbec největší mezinárodní skupiny výrobců podlah. Kromě podlah nyní Unilin vyrábí dekorativní a izolační panely nebo střešní systémy. Za firmou stojí americká skupina Mohawk, která má akcie na newyorské burze. Největší výrobce podlah na světě s loňským obratem 1,6 miliardy eur (přes 40 miliard korun) koupil belgický Unilin v roce 2005.
  • Vebe

    Vebe je od roku 1998 členem velké skupiny Condor Group. Jedná se o nizozemskou firmu sídlící ve městě Genemuiden. Vebe má více než 60 letou zkušenost s výrobou koberců, rohoží běhounů a umělé trávy. Celková produkce je více než 45 milionů metrů čtverečních podlahových krytin ročně.
  • Vinylor.cz

    Společnost Vinylor.cz se zabývá prodejem a distribucí vinylových podlah a WPC terasových prken. Dováží a distribuuje podlahy po celé České a Slovenské Republice. Všechny dekory vinylových podlah byly vyrobeny na zakázku, čili se s nimi nesetkáte nikde u konkurence. Všechny nabízené podlahy mají ve vlastních skladech. Podlahy byly testovány v Českých zkušebnách a splňují všechny zákonem předepsané parametry.

    Jsou hrdými držiteli certifikace akreditované laboratoře v České Republice. 
     
    Všechny vinylové podlahy se systémem Click obdržely certifikát GREENGUARD GOLD, neobsahují ftaláty a splňují nejpřísnější kritéria na obsah emisí. 



           

    Počet produktů: 0

  • Vopi koberce

    Vopi je jedním z mála ryze českých výrobců koberců a rohožek. Koupí tohoto produktu podpoříte a pomůžete zachránit tradiční Český průmysl, který to opravdu potřebuje. Veškerá výroba probíhá přímo v malebném městečku Nové Město na Moravě. U většiny koberců výrobce dokonce umožňuje výrobu v jakémkoliv rozměru na míru a umí dokonce vyrobit téměř jakýkoliv tvar na přání. Možnosti jsou téměř neomezené od srdíčka, po ovály nebo domečky. Firma Vopi zaznamenává každým rokem stabilní růst. Koberce jsou velice populární i u našich sousedů v zahraničí, kde se po nich neustále zvyšuje poptávka.
  • Weltom

    Společnost Weltom patří mezi nejstarší výrobce koberců a běhounů v Polsku. Továrnu na koberce založil Edward Roland v roce 1846 v Tomaszow Mazowiecki. Po válce byla továrna na koberce znárodněna a od té chvíle pojmenována „WELTOM“. Sortiment společnosti byl rozšířen o čalounění, kokosové obložky do dveří další textilní výrobky.
  • Zala Living - Hanse Home koberce

    Zala Living je kolekce barevných kusových koberců, které najdou uplatnění v dětském pokoji, v kuchyni i v jiných částech moderních interiérů. Kolekce spadá pod výrobce Hanse Home. Hanse Home je mladá společnost, založená roku 2008 v německém Pinnenbergu. Jedná se o výrobce, který se nebojí určovat trendy a přivádět na evropský trh zcela novou koncepci koberců. Osobně jsme se s mladým majitelem scházeli na veletrhu v Hannoveru a získali jsme unikátní příležitost nabídnout vám produkty této společnosti v České republice a na Slovensku. Koberce společnosti Hanse Home nabízí bezkonkurenčně výhodný poměr cena/kvalita, protože právě v té se rovnají špičkám v oboru, jako je např. Osta nebo Lano.
Zobrazují se 79 – 106 z 106 položek