🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Nature koberce a běhouny

Koberce z řady Nature jsou nejen krásné, ale také velmi praktické. Díky své jednoduché údržbě se o ně snadno postaráte a udržíte je stále v perfektním stavu. Nejdůležitějším prvkem těchto koberců je jejich nápaditý neobvyklý vzor, který okouzlí každého. Jemné smyčky vytvářejí překrásnou mozaiku, která se bude perfektně vyjímat ve vašem pokoji. A aby toho nebylo málo, můžete si vybrat z několika barevných variant, takže si s jistotou vyberete ten, který se bude nejvíce hodit k vašemu interiéru.

Doprava zdarma na vše

Doprava zdarma, doleva zdarma, rovně taky zdarma a co nazpátek? Taky! Můžeme pomoct i s výnosem, ať si nenamůžete záda.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Šířka běhounu
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
229 3990
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
28 produktů
Zobrazují se 1 – 28 z 28 položek
Kromě jejich estetické hodnoty nabízí řada Nature také širokou škálu barevných variant, abyste si mohli vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašim individuálním preferencím. Od neutrálních a přirozených odstínů po živé a výrazné barvy, tato kolekce poskytuje možnosti pro každý vkus a styl.

Jednou z výhod koberců z řady Nature je jejich snadná údržba. Materiály použité při jejich výrobě jsou odolné vůči skvrnám a nečistotám, což znamená, že je snadné je udržovat v čistotě a kráse. Stačí pravidelně vysávat a provádět běžnou údržbu, abyste si užívali jejich působivého vzhledu po dlouhou dobu.

Koberce z řady Nature jsou nejen esteticky přitažlivé, ale také praktické a snadno udržovatelné. S jejich nápaditým vzorem a možností výběru z různých barevných variant získáte kus, který dokonale doplní váš pokoj a přinese do něj unikátní atmosféru.

Vyberte si z kolekce Nature koberce, které vás osloví svou jednoduchou údržbou, nápaditým vzorem a širokou škálou barevných možností. Přidejte do svého interiéru krásu, styl a originalitu s těmito krásnými a praktickými kusy, které budou přinášet radost a pohodlí do vašeho domova.