🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Kusové koberce barva Žlutá

Kusové koberce jsou praktickou a cenově dostupnou možností pro pokrytí podlahy v různých typech prostor, zejména v oblastech s menšími rozměry nebo ve specifických částech místnosti. Kusové koberce jsou obvykle k dispozici v různých velikostech a tvarech, což umožňuje flexibilitu při pokrytí podlahy. Mohou být snadno přizpůsobeny rozměrům místnosti nebo konkrétním oblastem, jako jsou vstupy nebo chodby. Kusové koberce umožňují kombinaci různých barev, vzorů a textur, což umožňuje vytvoření zajímavých designů a estetických efektů v místnosti. Kusové koberce poskytují pohodlí a tepelnou izolaci, což je zvláště vítané v chladnějších oblastech nebo v místnostech. Kusové koberce jsou obvykle cenově dostupnější než plné koberce nebo tvrdé podlahy, což je činí ideální volbou pro ty, kteří hledají ekonomické řešení pro pokrytí podlahy.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Specifikace barvy
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
149 123099
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
109 produktů
Zobrazují se 40 – 78 z 109 položek

Jaký vybrat kusový koberec podle místnosti?

V ložnici oceníte koberce z měkkých materiálů, které budou tím pravým dotekovým potěšením pro vaše chodidla! Volte koberce vyrobené z polyamidu, vlny nebo viskózy. Využijte návrat trendu chlupatých neboli shaggy koberců v neutrálních odstínech.


Do obývacího pokoje vám doporučíme příjemný, střižený vlas z polyesteru, který je nejen příjemný ale také praktický na údržbu. Zvolte si koberec podle barevnosti a stylu vašeho interiéru.


Hravé dětské koberce se zvířátky ocení každé dítko, jeho snadnou údržbu zase každý rodič. U dětských koberců vsaďte na extra měkký polyester.


Bukláky jsou specifické koberce, díky hladké a pevné vazbě je spolehlivě je využijete do frekventovaných místností, jakými jsou chodby nebo kuchyně. Tyto koberce jen tak neopotřebujete.


Pokud chcete potěšit nejen sebe, ale i vaše čtyřnohé miláčky, jasnou volbou budou pratelné koberce.


Protiskluzové běhouny doporučujeme do koupelen, předsíní a chodeb. V koupelně chrání před uklouznutím na mokrém povrchu. V předsíni a chodbě tyto koberce s gumou poskytují teplý a měkký nášlap nežli podkladová dlažba.

Kusový koberec v obýváku

Související články z blogu:

Trendy v kobercích pro rok 2023

Trendy v kobercích pro rok 2023

Následujte nejnovější trendy v interiérech pro příští rok. Naše profesionální designérka pro Vás připravila přehled pro Vaši inspiraci.
Číst více
Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více