🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Vlněné moderní koberce

Luxusní měkkost a trvanlivost:Vlněné moderní koberce pro Vaši stylovou domácnost.

Vlněné moderní koberce kombinují přírodní kvalitu vlny s moderním designem, čímž vytvářejí stylový a luxusní prvek pro Váš domov. Naše vlněné koberce jsou vyrobeny z kvalitní přírodní vlny, která je známá svou měkkostí, tepelnými izolačními vlastnostmi a odolností vůči opotřebení. To zajišťuje, že Váš koberec bude vypadat skvěle a dlouho vydrží. Koberce mají moderní a elegantní design, který se hodí do současných interiérů. Naše kolekce vlněných moderních koberců nabízí širokou škálu barevných možností, aby si každý mohl vybrat ten správný pro svůj interiér. Pokud hledáte koberce, které spojují tradiční kvalitu vlny s moderním designem, vlněné moderní koberce jsou skvělou volbou.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
899 86170
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
209 produktů
Zobrazují se 79 – 117 z 209 položek
Přineste do svého domova jedinečnou kombinaci luxusu, měkkosti a trvanlivosti s naší kolekcí vlněných moderních koberců. Tyto koberce nabízejí nejen elegantní design, ale také vynikající kvalitu a pohodlí.

  1. Přírodní materiál: Vlna je tradiční materiál pro výrobu koberců a nabízí mnoho výhod, včetně odolnosti, odpružení, teplého a měkkého povrchu a schopnosti regulovat vlhkost v místnosti.

  2. Moderní design: Moderní koberce z vlny často nabízejí netradiční vzory a barevné kombinace, které osvěžují tradiční estetiku vlněných koberců a přinášejí do místnosti moderní a vkusný prvek.

  3. Vysoká kvalita: Vlněné koberce jsou obecně považovány za vysoce kvalitní a odolné. Vlna je pevný materiál, který odolává opotřebení a ponechává koberce v dobrém stavu po dlouhou dobu.

  4. Přizpůsobivost: Vlněné koberce jsou dostupné v mnoha různých stylech, od minimalistických až po bohatě zdobené, což znamená, že mohou doplnit širokou škálu interiérů a dekorativních stylů.

  5. Teplý a pohodlný pocit: Vlněné koberce poskytují teplý a měkký povrch, který je příjemný na dotek a pohodlný pro chůzi. Jsou ideální pro obývací pokoje, ložnice a další prostory, kde chcete vytvořit útulnou atmosféru.

  6. Trvanlivost: Díky své odolnosti a kvalitě jsou vlněné koberce často dlouhodobou investicí. Správná údržba a péče mohou prodloužit jejich životnost a udržet je v perfektním stavu po mnoho let

Související články z blogu:

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Trendy v kobercích pro rok 2023

Trendy v kobercích pro rok 2023

Následujte nejnovější trendy v interiérech pro příští rok. Naše profesionální designérka pro Vás připravila přehled pro Vaši inspiraci.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více