🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Žluté jednobarevné koberce

Žluté jednobarevné koberce jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí do svého domova vnést radostné a slunné vibrační energie. Žlutá barva je spojována s optimismem, štěstím a vitalitou a přináší do místnosti pocit světla a tepla. Žlutá barva má schopnost opticky zvětšit a prosvětlit prostor, což je ideální volba pro malé nebo tmavé místnosti, které potřebují osvěžení a energii, jako jsou obývací pokoje, dětské pokoje nebo kanceláře. Naše kolekce žlutých jednobarevných koberců zahrnuje různé odstíny žluté, od světlých a pastelových až po syté a výrazné barvy. Žluté koberce jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které poskytují teplý a pohodlný pocit pod nohama.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
199 5499
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
16 produktů
Zobrazují se 1 – 16 z 16 položek

  1. Naše žluté jednobarevné koberce přinášejí do Vašeho interiéru slunce, radost a energii. Žlutá barva je symbolem optimismu a radosti a může být skvělou volbou pro ty, kteří chtějí do svého domova vnést živoucí a pozitivní atmosféru.

  2. Slunečný a radostný vzhled: Žlutá barva je spojována s radostí, energií a pozitivním naladěním. Koberce v této barvě mohou okamžitě oživit Váš interiér a přinést do něj slunečný a radostný nádech.

  3. Optické zvětšení prostoru: Žlutá barva opticky zvětšuje prostor a dodává mu vzdušnost a svěžest. Je ideální volbou pro menší místnosti, které potřebují vizuálně rozjasnit a rozšířit.

  4. Variabilita odstínů: Naše kolekce žlutých koberců zahrnuje širokou škálu odstínů, od světle žluté až po sytější a výraznější tóny. Můžete si tedy vybrat ten, který nejlépe vyhovuje Vašemu vkusu a stylu interiéru.

  5. Snadná kombinace: Žlutá barva se snadno kombinuje s dalšími barvami a styly dekorace. Můžete ji zkombinovat s neutrálními barvami pro jemný a vyvážený vzhled, nebo s kontrastními barvami pro výraznější a dynamický efekt.

  6. Jednoduchá údržba: Moderní materiály a technologie umožňují snadnou údržbu a čištění žlutých koberců, což zajišťuje, že Váš koberec zůstane krásný a čistý po dlouhou dobu.

Související články z blogu:

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více
Jak vybrat kusový koberec?

Jak vybrat kusový koberec?

Koberec má v interiéru svou velkou úlohu: dokáže vhodně doplnit vybavení místnosti, stane se nosným dekorativním prvkem, vymezí prostor pro zábavu a vnese do prostoru rovnováhu.
Číst více