🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Proč impregnovat koberec?

Impregnace koberců je speciální proces úpravy koberců, který slouží k ochraně a prodlužování životnosti koberců. Existuje mnoho výhod, které impregnace koberců nabízí, a následující článek se zaměří na některé z nich.

V naší nabídce najdete pouze speciální nano impregnaci na koberce od české firmy Nano Concept, která naprosto perfektně splňuje naše interní požadavky na kvalitu. Je čirá, bez zápachu, bez nebezpečných chemikálií, důkladně námi i profesionálně otestována a především má bezkonkurenční impregnační efekt.

Protože se vždy snažíme vše zjednodušit, můžete si aplikaci impregnace jednoduše zakliknout u každého kusového koberce. Cena vám bude dynamicky ihned spočítána. Chcete-li si koberec či nábytek raději naimpregnovat sami, můžete si zakoupit nanoimpregnační spreje. Lze aplikovat i na koberec, který již máte doma (po vyčištění).

  1. ✅  Ochrana proti vodě a nečistotám: Impregnace koberců chrání povrch koberce před vodou a nečistotami, jako jsou špína, prach a jiné nečistoty. To znamená, že koberec bude vypadat čistě a nově po delší dobu.
  2. ✅  Prodlužuje životnost koberce: Díky ochraně povrchu koberce proti nečistotám a vodě se prodlužuje jeho životnost. To znamená, že budete muset méně často koberec vyměňovat nebo opravovat.
  3. ✅  Snadnější údržba a čištění: Impregnace koberců umožňuje snadnější údržbu a čištění. Nečistoty a špína se snadněji odstraňují, což vám ušetří čas a úsilí při údržbě koberce.
  4. ✅  Zvyšuje odolnost proti plstění a roztržení: Impregnace koberců zvyšuje odolnost proti plstění a roztržení. To znamená, že koberec bude vypadat dobře po delší dobu a bude odolnější proti poškození.
  5. ✅  Zabraňuje vzniku skvrn: Impregnace koberců brání vzniku skvrn. To znamená, že nečistoty a špína se nebudou usazovat na povrch koberce a skvrny se tak snadněji odstraňují.


V závěru lze říci, že impregnace koberců nabízí mnoho výhod, jako je ochrana proti vodě a nečistotám, prodlužování životnosti koberce, snadnější údržba a čištění. A to nejlepší na tom je, že vám naimpregnujeme všechny kusové koberce, nášlapy, běhouny i metrážové koberce.

Impregnace v lahvičce

Víte, že u nás najdete i impregnaci v lahvičce?

Z impregnovaného koberce setřete všechny nečistoty jednoduše pomocí hadříku. Impregnace na koberci vydrží dle zátěže asi 2-3 roky nebo až 5 vyprání. Koupit můžete zde.

Podívejte se na video, jak impregnace funguje




Zhlédněte všechny koberce s možností impregnace

Další články z kategorie Kusové koberce

Ušetřete až několik tisíc ročně za topení. Kupte si koberec

Ušetřete až několik tisíc ročně za topení. Kupte si koberec

Věděli jste, že můžete ušetřit až několik tisíc ročně za náklady na topení koupí vhodného koberce?
Číst více
Interiér ve funky stylu – pro umělecké duše

Interiér ve funky stylu – pro umělecké duše

Je cool, funky a trochu bizardní, ale zároveň šik, vytříbený a individualistický. Přečtěte si článek o funky stylu.
Číst více
Jak vybrat běhoun do domácnosti? Praktický návod

Jak vybrat běhoun do domácnosti: praktický návod

U nás najdete více než 300 vzorů i běhouny na míru. Jak vybrat ten nejvhodnější? Přečtěte si náš článek a budete mít jasno.
Číst více