🍀 Komu se nelení, tomu se zelení. Na všechny UMĚLÉ TRÁVY využijte slevu 15 % s kódem TRAVA15

Uložit

Metrážový koberec Eton Exklusive žlutý - neúčtujeme odřezky z role!

Metrážový koberec Eton Exklusive žlutý - neúčtujeme odřezky z role!

Metrážový koberec Eton Exklusive žlutý - neúčtujeme odřezky z role!

Jednobarevný metrážový koberec v krásné žluté barvě, který je vylepšenou variantou běžných Etonů. To je koberec Eton Exklusiv, který se vyrábí ze 100% polypropylenového vlákna. Oproti běžným Etonům disponuje vyšší hustotou vlasu a je tak pevnější, jemnější a celkově kvalitnější. Jinak si ale zachovává antistatickou úpravu či snadnou údržbu díky kratšímu vlasu. Skvělá volba do mnoha interiérů! Výška vlasu: 9 mm.   Více informací
Doprava zdarma, vrácení zdarma do 1 roku
Doprava ZDARMA do ČR a SR
Řezaný produkt nelze bezdůvodně vrátit
Možnosti dopravy a platby

Více informací

Zvolte si variantu:
cm
Použijte rozpětí: 0.00 - 3000.00
cm
Použijte rozpětí: 0.00 - 3000.00
✓ Zužíme na míru, cena již zahrnuje za zužení.
Zužování z role je zkrátka dřina. Pokud chcete mít objednávku bez příplatku, zadejte rozměr jedné strany stejný, jako je šíře role. Např. pokud jsou k dispozici role 3 a 4m, zadejte u jedné strany hodnotu 300 nebo 400 cm.
✓ Délku a šířku můžete libovolně zaměnit
(+)

Ke koberci užízneme navíc 5 cm úzké pruhy jako soklové lišty ke stěně, které se vkládají do plastových lišt. Celková délka bude minimálně o 10% delší než obvod koberce, aby zde byla rezerva.
Máte soklové lišty do čeho vsadit? Zobrazit nabídku plastových lišt  
✓ Soklové lišty (proužky koberce) Vám rádi nařežeme a přibalíme. Délka lišt bude o 10% větší, než obvod zadané místnosti, abyste měli rezervu.
Máte kobercové lišty kam vsadit?
  (+99 Kč)

Tyto plastové lišty se přilepí na zeď a vloží se do nich již nařezané kobercové lišty.
Doporučujeme následující množství univerzální bíle lišty a lepidla:
Lišta TL55 bílá (2 m)
99 Kč / ks 99 Kč / ks +99 Kč
Lepidlo na lišty Lepidlo Mamut na lišty, balení 290 ml vystačí na cca 20m lišt. Pokud nemáte lišty jak připevnit, doporučujeme objednat toto lepidlo.
Lepidlo mamut
299 Kč / ks +299 Kč

Rádi byste jinou barvu? Zhlédněte nabídku všech plastových lišt.
Návod jak lišty nainstalovat

   
Proč Nano impregnace™ Profesionální Nano impregnace™
Impregnace váš koberec ochrání jako neviditelný štít. Pády namazaných krajíců, převržené sklenky ani „táto, ty ses nezul!“ už vám nezkazí den.
✅ Maximálně ochrání před nečistotami
✅ Vydrží až 3 roky
✅ Ekologická - bez škodlivin
✅ Bez barvy a zápachu
Služba nelze bezdůvodně vrátit. Nezahrnuje impregnaci zbytku, pokud vznikne.
Výhodná cena !
579 Kč bez kódu s DPH
579 Kč s kódem
479 Kč bez DPH

Ani Aladin neumí nařezat koberec s nulovými rozměry. Prosíme, zadejte všechny rozměry větší než 0 :)

Odchylka v rozměru může být 1%, min 3 cm (norma ČSN P CEN/TS 14159), doporučujeme připočítat rezervu 5-10 cm. Při objednání kusů z různých šíří role může mít každá role jiný barevný odstín.
Zlatá střední cesta
Vopi koberce Značka:
Vopi koberce
Doprava zdarma
do ČR a SR na všechny objednávky
Záruka na 3 roky zdarma
Našim produktům plně věříme a tady je důkaz.
Garance nejnižší ceny
Pokud do 60 dnů od nákupu uvidíte zakoupené zboží na našem webu levněji, vrátíme Vám rozdíl.
99% spokojenost
na základě recenzí z Google
Další ALL INCLUSIVE výhody ZDARMA

Aladin by se pro Vás doslova rozkrájel:

  • Koberce na míru v libovolném rozměru
  • Zdarma vizualizace ve Vaší místnosti
  • Bytový rádce + inspirační koutek
  • Slevy na další nákup
  • Za koberec můžete zaplatit až si ho vyzkoušíte
  • Příslušenství

    Metrážový koberec Eton Exklusive žlutý - neúčtujeme odřezky z role!
    Metrážový koberec Eton Exklusive žlutý - neúčtujeme odřezky z role! Metrážový koberec Eton Exklusive žlutý - neúčtujeme odřezky z role! Metrážový koberec Eton Exklusive žlutý - neúčtujeme odřezky z role!


    Video

    Klikněte na miniaturu a načtěte video

    Popis produktu

    Eton Exklusive je nová a kvalitnější varianta oblíbených koberců z řady Eton, které se mezi našimi zákazníky staly skutečným hitem! Koberce Eton Exklusive mají oproti běžným Etonům výrazně vyšší hustotu vlasu, takže jsou pevnější, příjemnější a celkově kvalitnější než běžné Etony!

    Metrážovové koberce Eton Exklusive jsou určené pro použití nejen do obývacího pokoje, ale i do koupelny, na toaletu či do předsíně. Jsou vyrobeny z kvalitního polypropylenu, a tudíž se jednoduše čistí a udržují i klasickými čistícimi prostředky. Barvy kobercoviny i chemlonu pro obšití jsou jasné a zářivé. Mezi další přednosti těchto oblíbených koberců patří antistatická úprava a velmi snadná údržba. Koberce Eton jsou vyrobeny ze 100% polypropylenového vlákna, které tvoří jejich 12 mm vysoký vlas. 

    Video: Návod jak si správně vybrat metrážní koberec:

    Materiál Polypropylen

    Mezi nejčastěji používané materiály při výrobě koberců patří bezpochyby polypropylen (PP) a tento koberec je toho příkladem. Je pevný a odolný (vůči skvrnám, opotřebení i chemikáliím), příjemný na dotek, málo nasává vlhkost z okolního interiéru a je snadný na údržbu. Také nemá sklon ke žmolkování a nabíjení statickou elektřinou. V neposlední řadě vás jistě potěší i nízkou pořizovací cenou.

    Speciální vlastnosti Vhodný pro podlahové topení

    Tato podlahová krytina má ráda, když je jí teplíčko, a proto ji můžete bez obav položit na podlahové topení. Tak bude teplo vám i jí a všichni budou spokojení. Pokud vybíráte vinylovou podlahu, mějte prosím na paměti, že podlahové vytápění nesmí přesahovat 27 °C, aby platila záruka.

    Speciální vlastnosti Kompatibilní s robotickým vysavačem

    Tento koberec jistě potěší ty, kteří mají doma rádi pořádek, ale úklid už nepatří mezi jejich oblíbené činnosti. O údržbu tohoto krasavce se totiž nemusíte starat vy, protože je díky nižšímu profilu kompatibilní s robotickým vysavačem. Ten na něj jednoduše najede a vysaje ho a vy mezitím můžete v klidu sedět na pohovce a kontrolovat ho, jestli to dělá dobře.

    Třída kvality Zlatá střední cesta

    Tento produkt nabízí velmi dobrou bilanci ceny a kvality. K výrobě byly použity kvalitnější materiály. Díky tomu je u tohoto výrobku posílená jeho životnost. Výrobek byl navržen profesionály s důrazem na dobře vypadající a nezaměnitelný design při zachování praktičnosti a snadné údržby výrobku. Přes to všechno se cenu podařilo udržet v rozumných mezích.


    Produkt bude standardně zabalen tak, že bude stočen na kratší stranu, aby zabíral méně místa.

    Recenze

    Recenze produktu

    Hodnocení do 15. 12. 2022 mohla být přidána i neregistrovanými uživateli. Hodnocení od 16. 12. 2022 jsou ověřená, přidaná pouze registrovanými uživateli a nejsou moderovaná.



    Hodnocení

    OK

    žlutý koberec

    Koberec je skvělý, přesně odpovídá vyobrazení a mým požadavkům, perfektní obšití, žádné vady nenalezeny,dodán přesně v termínu. E-shop pravidelně komunikoval o stavu objednávky a navíc vtipně :) . Další koberec budu kupovat jedině zde.

    Metrážový koberec Eton Exklusive žlutý

    Zakupila som si tento koberec do viacerych miestnosti. Je velmi prijemny na pohmat. Farba je trochu svetlejsia, ako sa zda na fotografii. Ale je to velmi prijemna farba - spokojnost. Koberce som objednavala neobsite. Predpokladala som, ze 2m sirka bude mat pevne okraje. Treba pocitat s tym, ze nie. Mala som sa na to spytat. Koberec odporucam, Vzhladom na cenu ma jeho vzhlad a vlastnosti prijemne prekvapili. Predajca ponuka aj zaslanie vzorky. To som nevyuzila kvoli casovemu sklzu, ktoreho som sa obavala. Koberce vsak boli dodane na Slovensko velmi rychle. Objednavka 17.11. dodanie 30.11. Excelentne sluzby Muj Koberec.

    Zobrazit další komentáře

    Napište svou recenzi!

    Pro přidání recenze se prosím přihlaste

    To nám nově ukládá zákon, aby recenze byly autentické.

    Zapomenuli jste heslo?

    Zaregistrovat se


    Informace o výrobci Vopi koberce:

    Vopi koberce

    Poznejte koberce Vopi

    Vopi je jedním z mála ryze českých výrobců koberců a rohožek. Koupí tohoto produktu podpoříte a pomůžete zachránit tradiční Český průmysl, který to opravdu potřebuje. Veškerá výroba probíhá přímo v malebném městečku Nové Město na Moravě. U většiny koberců výrobce dokonce umožňuje výrobu v jakémkoliv rozměru na míru a umí dokonce vyrobit téměř jakýkoliv tvar na přání. Možnosti jsou téměř neomezené od srdíčka, po ovály nebo domečky. Firma Vopi zaznamenává každým rokem stabilní růst. Koberce jsou velice populární i u našich sousedů v zahraničí, kde se po nich neustále zvyšuje poptávka. Díky velmi dobré cenové dostupnosti a podrobné kontrole kvality se koberce začínají objevovat stále více na všech českých prodejnách. Koberce jsou zejména nádherně pestré a barevné, což je přesně to, co na českém trhu chybí. Vopi tak oživuje český trh a přináší na trh domácí trh koberců velkou inovaci.

    Zobrazit nabídku Vopi koberců

    Zobrazit všechny produkty od výrobce Vopi koberce

    Instalace koberce

    Instalace koberců není raketová věda a se správným vybavením ji zvládne téměř každý domácí kutil s nadšením pro věc. Preferujete-li pohodlí, můžete u Aladina poptatpokládku na klíč. Starosti s instalací tak přenecháte na našich profesionálech.

    Při objednávání koberce myslete na to, že ne každá stěna je stoprocentně rovná a že může být potřeba koberec položit i pod dveře. Určitě si tak nechte rezervu na každé straně alespoň 10 cm. Na oříznutí přebývajícího koberce budete potřebovat kvalitní a ostrý nůž, kterým koberec po obvodu místnosti odříznete.

    Nástroje na instalaci a pokládku koberce
     

    Jak je to s lepením?

    Lepení koberce a lišt
    Koberec můžete přilepit po celé ploše silným disperzním lepidlem, čímž posílíte jeho odolnost. Toto je rozhodně varianta, kterou by Vám doporučil každý podlahář a také výrobce koberců. Pokud však například pokládáte koberec na parkety, které nechcete poškodit lepidlem, koberec můžete zafixovat pomocí pevné oboustranné pásky. Tu použijte podél každé stěny a také ji v několika pásech umístěte doprostřed koberce, čímž zamezíte jeho pohybu a případnému vlnkování. Místo oboustranné pásky můžete využít i lepidlo ve spreji, které vyniká snadným použitím. Toto lepidlo lze použít i na kobercové čtverce

    Chcete-li dopřát Vašim chodidlům mimořádný komfort, posílit odolnost koberce a zároveň co nejvíce izolovat chlad od země, doporučujeme Vám zakoupení značkové podložky pod koberec Floorwise.

    Podložka je napnutá, koberec položen, nyní zbývá nainstalovat soklové lišty. U koberců se používají 5 cm široké kobercové proužky, které se pomocí oboustranné pásky vlepí do plastové lišty TL55. Plastové lišty můžete na rovnou zeď přilepit, ale v případě větších nerovností bude potřeba je přivrtat. Kobercové sokly si můžete objednat přímo s kobercem.

    Nejste si jistí? Napište Aladinovi, rádi Vám poradíme.

    Preferujete-li pohodlí, můžete u Aladina poptat pokládku na klíč. Starosti s instalací tak přenecháte na našich profesionálech.

    Uživatelské obrázky

    Sem můžete nahrát fotku půdorysu koberce.

    Popis k obrázku

    loader

    *

    Parametry

    Tip: Všechny základní pojmy a jejich vysvětlení naleznete v našem slovníku koberců a podlah.

    Zátěžová třída 22 - domácnost, střední zátěž
    Třída hořlavosti (reakce na oheň) Efl - odolává požáru krátký čas
    Materiál Syntetický (umělý)
    Specifikace materiálu Polypropylen (vše)
    Typ vlasu Střižený (příjemný, praktický)
    Celková výška 11 mm
    Celková váha 1770 g/m2
    Výška vlasu v mm 9 mm
    Výška vlasu metrážového koberce Střední 5-9 mm
    Podklad
    Více info o podkladech
    AB (mřížka)
    Využití Vnitřní
    Speciální vlastnosti Vhodný pro podlahové topení
    Kompatibilní s robotickým vysavačem
    Další vlastnosti Snadná údržba
    Antistatický
    Určení dle místnosti Kuchyně
    Ložnice
    Dětský pokoj
    Třásně Bez třásní
    Způsob výroby Strojně dělaný
    Lesklost vlasu Lesklý vlas
    Šířka role (metrážní produkty) 1,33m
    2m
    4m
    3m
    1m
    Na míru, neúčtujeme odřezky
    Třída kvality Zlatá střední cesta
    Značka Vopi
    Záruka 3 roky (prodloužená zdarma)
    Možnost vzorků Vzorek k poslání zdarma
    Doprava Doprava zdarma. Tento produkt není možné bezdůvodně vrátit
    Typ produktu Metrážový koberec
    Barva Žlutá
    Specifikace barvy Zlatě žlutá
    Aladinův tip
    Co na to říká expert Aladin?
    Můžu si zvolit rozměr, jaký jen budu chtít. Super! :-)

    Máte k produktu dotaz?

    Ptejte se, jsme rádi k dispozici :)

    Zákaznická podpora k dispozici
    Monika Jodlová
    Zákaznický blahotvůrce,
    Aladinův pomocník
    +420 277 000 178
    Po - Pá: 9 - 18h, So: 9 - 13h
    Položit dotaz k produktu
    Otevře chat (přes celou obrazovku)
    Podrobný kontakt

    Tip: Nechte si zdarma poradit od profesionální designérky

    Napište nám Vaši přibližnou představu a naše profesionální designérka Vám zdarma doporučí koberec nebo podlahu přesně pro Vaše potřeby. Nejenže navrhne správnou podlahovou krytinu z hlediska funkčnosti, ale také doporučí ten správný design koberce či dekor podlahy dle posledních bytových trendů.




    Přidat více příloh Přidat další obrázek

    Přiložení obrázku není povinné, ale pro získání lepší představy to určitě doporučujeme.


    Uveďte ideálně místnost, do které koberec vybíráte, zda se jedná o kusový koberec, metrážový nebo podlahu, preferenci barvy a přibližný rozměr. Vše ostatní již nechte na naší designérce.


    Více informací o tom, jak zpracováváme osobní údaje najdete v našich Zásadách zpracování osobních údajů.

    Nejste si jisti? Ptejte se designérky:
    designer@mujkoberec.cz


    Pavla Tvrdíková
    Profesionální designérka
    Znáte z TV Prima (Mistři dílny)
    Více o Pavle

    Pokud preferujete telefonickou konzultaci, bude se Vám ráda věnovat naše zákaznická podpora: +420 277 000 178


    Ostatní výrobky ve stejné kategorii: Eton Exklusive koberce (16)