🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Jak ustát život, doplňky pod bazén nebo pro satanský rituál a kde ušetřit

Držte prst na tepu našeho e-shopu, ať vám nic neuteče. Rozmohly se nám v něm sexy novinky, nové služby a rozměry a také lákavé slevy vystrkují růžky. Chcete vědět víc? Čtěte.

Je to ujetý?

Odteď už neztratíte půdu pod nohama. Protiskluzovou úpravu vám na nový koberec naneseme zdarma. Nebo si ji tam nanesete sami, pokud už tepich klouže u vás doma. Hodí se, protože až budete vytáčet zatáčku do kuchyně, abyste byli první u dezertu, nebude čas myslet na stabilitu.


Chci to ustát

Podívejte se na video, jak protiskluzová úprava funguje

Ty jsi má laminátová

Nad cenou lamina nezalamentujete, to vám slibujeme. V oblibě tahle plovoučka láme rekordy po celém světě, tak jsme ji přidali do sortimentu. Cenově strčí do kapsy vinyl, dobře vypadá a její povrch odolá světlu i nabídkám k oděru.


Okouknu novinky
Laminátové podlahy nově na eshopu!

Levně a rychle doma

Milujete je a my víme proč. Naše kusovky Life Shaggy mají unikátní vzory, jsou skladem, a ještě za parádní cenu. A protože dobrého není nikdy dost, pořídili jsme je také jako metrážní koberce. Takže si teď jejich vysoký vlas můžete dopřávat v jakékoli šíři.


Ukaž unikát
Metrážové koberce s dlouhým vlasem

Ruční práce za půlku

Uzlík po uzlíku ručně tkané přímo v Indii, teď se slevou 50 % v Česku. Limitovanou edici koberců Asra obzvláště doporučujeme fanouškům kvality a početních příkladů. Celý koberec za půlku se dostane jen na třetinu z vás. Tak si to spočítejte.


Stihnu slevu
Asra koberce se slevou 50%

Rosemary má metrátko

Metrážní travní koberec Rosemary vám na terase nebo balkonu sedne i do růžků. Neodroste, a ještě je se slevou 20 %. Všechny umělé trávy teď navíc nabízíme i ve tvaru kruhu. Ať už je využijete pod bazén nebo převrácený pentagram, svoje volnočasové aktivity si vychutnáte v pohodlí.


Ďábelská nabídka

Další články z kategorie Aktuality

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Aladinova fotoreportáž z proslulého veletrhu Domotex

Čím nás oslnil 34. ročník světového veletrhu koberců a podlahových krytin?
Číst více
Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Trendy v interiéru pro rok 2024: pohodlí a návrat k přírodě

Designové trendy přicházejí a odcházejí. Ty, které udají směr letošního roku, si získají vaše srdce. Přečtěte si o trendech pro rok 2024.
Číst více
Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Všech 365 dní roku 2023 je za námi. Jaké byly? Stály za to! Přečtěte si, čím jsme v Můjkoberci loni žili, co se změnilo a jak moc jsme zlevnili (dost).
Číst více