🍀 Posečte ceny umělých trav s kódem TRAVA10. Výprodej trav a slevy až 28 %.

Metrážové shaggy koberce (dlouhý vlas)

Nekonečný komfort: Metrážové shaggy koberce s dlouhým vlasem pro luxusní pohodlí.

Přineste do svého domova nekonečný komfort a luxusní pohodlí s naší kolekcí metrážových shaggy koberců s dlouhým vlasem. Tyto koberce jsou vyrobeny z měkkých a jemných vláken, které vytvářejí nepřekonatelně hebký a příjemný povrch pro Vaše nohy. S jejich dlouhým vlasem a kvalitním zpracováním budete cítit rozkoš každým krokem. Jsou měkoučké, teplé a izolují tak dobře, že Vám pomůžou šetřit za topení. Metrážové shaggy koberce jsou ideálním doplňkem do různých prostorů. Skvěle se hodí do obývacích pokojů, ložnic, chodeb, kanceláří nebo dokonce do dětských pokojů. Nabízíme široký výběr metrážových shaggy koberců za skvělé ceny.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena za m2
409 1369
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Lesklost vlasu
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
43 produktů
Zobrazují se 40 – 43 z 43 položek
Metrážové shaggy koberce s dlouhým vlasem jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlný povrch pro svou podlahu.

Dlouhý a měkký vlas: Koberce mají dlouhé vlákna, která vytvářejí měkký a plyšový povrch. Dlouhý vlas dodává koberci luxusní a elegantní vzhled, který přináší do místnosti pohodlí a styl.

Pohodlná podpora: Díky své měkké a plyšové textuře poskytují shaggy koberce s dlouhým vlasem pohodlnou podporu pro nohy a klouby. To je zvláště užitečné v oblastech, kde se často stojí nebo chodí.

Elegantní vzhled: Shaggy koberce s dlouhým vlasem mají sofistikovaný a elegantní vzhled, který přináší do místnosti vrstvu luxusu a stylu. Jejich bohatý a plyšový vzhled může být vynikajícím středem pozornosti v místnosti.

Rozmanité barvy a velikosti: Tyto koberce jsou k dispozici v široké škále barev, od neutrálních až po živé a výrazné odstíny. Také jsou k dispozici v různých velikostech, což umožňuje jejich použití v různých prostorech od obývacích pokojů až po ložnice.

Snadná údržba: Většina shaggy koberců s dlouhým vlasem je snadná na údržbu a čištění. Většinou stačí pravidelné vysávání a občasné otření vlhkým hadříkem, aby koberce zůstaly čisté a svěží.

Související články z blogu:

NÁVOD: Jak na vyrovnání podlahy při pokládce?

NÁVOD: Jak na vyrovnání podlahy při pokládce?

Rozhodnuto. Budete pokládat novou podlahu nebo koberec a nevíte, kde přesně začít? Poradíme vám.
Číst více
Co má metrážový koberec zespoda? I na tom záleží!

Co má metrážový koberec zespoda? I na tom záleží!

Chcete-li aby vám metrážový koberec, do kterého jste se rozhodli investovat, vydržel co nejdéle, měli byste se zaměřit nejen nato, jaký má vlas a barvu, ale i na jeho spodní část. Rozhodující v této problematice je kritérium, kam budete koberec instalovat.
Číst více
Jak vybrat metrážový koberec ve 3 krocích?

Jak vybrat metrážový koberec ve 3 krocích?

Chcete si pořídit nový koberec po celé ploše místnosti? Abyste u výběru nešlápli vedle, sepsali jsme pro vás krátký článek.
Číst více