🔔 Podlahy a metrážové koberce v AKCI! Využijte až 44% slevu s kódem PODLAHA15.

Moderní shaggy koberce (vysoký vlas)

Luxusní měkkost a pohodlí: Moderní shaggy koberce s vysokým vlasem.

Přineste do svého domova luxusní pohodlí a jedinečný styl s naší kolekcí moderních shaggy koberců s vysokým vlasem. Tyto koberce nabízejí nejen měkkost a pohodlí, ale také sofistikovaný vzhled, který dodá Vaší místnosti jedinečnou atmosféru. Moderní shaggy koberce jsou známé svým měkkým a nadýchaným vlasem, který zajišťuje příjemný pocit pod nohama a dodává místnosti luxusní vzhled. Pokud hledáte způsob, jak přidat do svého domova luxusní a pohodlný prvek, moderní shaggy koberce s vysokým vlasem jsou skvělou volbou. Nabízejí kombinaci stylu, pohodlí a elegance, která oživí Váš interiér a přinese do něj útulnou atmosféru.

Filtrujte danou kategorii

Barva
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Rozměry koberců
Více... Méně
Tvar
Více... Méně
Typ vlasu
Více... Méně
Třída kvality
Více... Méně
Cena
349 13399
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Způsob výroby
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Specifikace materiálu
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Výška vlasu v mm
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
160 produktů
Zobrazují se 157 – 160 z 160 položek
Moderní shaggy koberce s vysokým vlasem jsou stylovým a pohodlným doplňkem pro Váš domov.

  1. Měkký a pohodlný pocit: Díky svému vysokému vlasu poskytují moderní shaggy koberce měkký a plyšový povrch, který je příjemný na dotek a pohodlný pro chůzi. Jsou ideální pro obývací pokoje, ložnice nebo pro vytvoření útulného prostoru pro odpočinek.

  2. Elegantní vzhled: Moderní shaggy koberce mají elegantní a luxusní vzhled, který dodává místnosti sofistikovaný nádech. Jejich bohatý a plný vzhled přináší do interiéru pocit luxusu a pohodlí.

  3. Akustická izolace: Díky svému hustému a měkkému povrchu mohou moderní shaggy koberce pomoci snížit hluk v místnosti tím, že pohlcují zvuky a tlumí ozvěnu. To je obzvláště užitečné v domech s tvrdými povrchy nebo v místnostech s vysokým akustickým zatížením.

  4. Stylový prvek: Moderní shaggy koberce jsou módním a stylovým prvkem, který přináší do interiéru osobitost a charakter. Jsou k dispozici v různých barvách, vzorech a velikostech, což vám umožňuje vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašemu osobnímu vkusu a designovým preferencím.

  5. Komfortní prostor pro relaxaci: Díky svému měkkému povrchu a pohodlnému doteku jsou moderní shaggy koberce ideálním místem pro relaxaci a odpočinek. Jsou skvělým místem pro hrátky s dětmi nebo pro relaxaci po dlouhém dni.

  6. Snadná údržba: Moderní shaggy koberce obvykle nevyžadují složitou údržbu. Pravidelné vysávání a občasné čištění jsou obvykle postačující k udržení jejich vzhledu a stavu

Související články z blogu:

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Jak zvolit správnou velikost kusového koberce?

Váháte, jakou velikost koberce vybrat, anebo již koberec máte a přemýšlíte, jak ho umístit? Projděte si tento jednoduchý návod pro jednotlivé místnosti.
Číst více
Trendy v kobercích pro rok 2023

Trendy v kobercích pro rok 2023

Následujte nejnovější trendy v interiérech pro příští rok. Naše profesionální designérka pro Vás připravila přehled pro Vaši inspiraci.
Číst více
Jak vyčistit koberec?

Jak vyčistit koberec?

Jaké používat čističe? Jak vypadá profesionální čištění? Poradíme Vám, jak čistit koberec, aby zůstal co nejdéle jako nový. Přečtěte si náš článek.
Číst více